Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Thriller

Recenze (4)

plakát

Solomon Kane (2009) 

Brak, který mě ani nepřesvědčil ani nepobavil. Scény hrozně naremplované, příběh ubohý.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Vcelku zábavná jednohubka, nic extra jsem nečekal a dostal jsem film, který mojí pozornost udržel po celou dobu a chvílemi jsem se i bavil. Rozhodně více než při sledování např. Černé smrti. Rozhodoval jsem se mezi čtyřmi nebo třemi hvězdičkami, díky závěrečnému souboji, který mě příliš nenadchl, jsem se rozhodl pro nižší hodnocení.

plakát

Fighter (2010) 

Pro mě velké zklamání. Celý film jsem se spíše pronudil, nevěděl jsem, zda Mark Wahlberg hraje takhle špatně naschvál, aby nechal vyniknout Balea, nebo to ani jinak neumí. Sice to měl být film podle skutečné události, ale herci mě vůbec nepřesvědčili, že se to takto mohlo opravdu udát. Celé to vlastně bylo spíše rodinné drama a někde v pozadí bylo boxování.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Dlouho jsem odolával si tento film pustit, nejsem až takový fanda hororových děl. Je pravdal, že film docela odcípal, vyloženě jsem se nenudil, ale na můj vkus tam bylo až příliš lacině nechutných scén, příběh byl vcelku předvídatelný a jestli měl být konec nějakým velkým filmovým zvratem a mistrovským kouskem, tak mě tedy absolutně nedojal a vyšlo by úplně nastejno, kdyby skončil happyendem o pár scén předtím. Průměrných 50 %.