Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem zatím jen pár dílů (a jen některé lovce). Nejvíc mě na tom asi překvapuje, že mi jako moderátor nevadí Sokol, jindy ho vydržím poslouchat sotva pár minut, tady mě dokonce baví. Také se pořád dokola v duchu ptám, jak ty lovce vybírali, jestli fakt mají takové znalosti nebo zda to náhodou není trochu "narafičené". No a i když mi to celé místy připadá takové trochu usekané s lehce nepřirozenými promluvami či dialogy (některé vstupy lovců, představování soutěžících na začátku atd.), má to podle mě nápad, je to . zábavné a ráda se na to občas podívám (na odreagování i poučení zároveň). EDIT 7. 1. 2022 Tahle soutěž mě asi fakt docela chytla, přidávám tomu ještě jednu hvězdičku (jdu na čtyři). EDIT 26. 3. 2023 Už jsem viděla všechny lovce. Poslechla jsem si či četla také různé rozhovory s nimi - zřejmě i proto už nemám pochyby o tom, že by třeba měli za uchem sluchátko a někdo jim našeptával správné odpovědi:) Prvotní nadšení z pořadu sice již trochu opadlo, stále se ale občas ráda podívám a celkem s klidem mohu zůstat na čtyřech hvězdách. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Na týhle soutěži něco nehraje. Tihle takzvaní "lovci" znají bezvýznamné encyklopedické věci, odpovídají dříve než moderátor otázku vůbec dočte a někdy dokonce ještě doplní pár detailů. Možná to jsou chytří lidé. Ale možná taky předem dostanou nějaké instrukce, pokud ne rovnou soubor otázek. On Arnold Schwarzenegger měl vlohy a byl to dříč, ale k tomu si ještě pomáhal steroidy. Asi je něco lákavého uvěřit tomu, že lze dosáhnout nějakého ohromujícího ideálu. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Baví mě to. Baví mě to moc. Konečně zase nějaká opravdu zajímavá a napínavá soutěž, přičemž to poslední rozhodně neplatí jen o závěrečné štvanici. Zajímavé otázky, půl na půl absolutně lehké a zcela tipovací, ale vsadím se, že nervy tady fungují dost, ani já si někdy nevzpomenu. Všichni čtyři lovci jsou rozhodně zajímaví soupeři a Ondru Sokola žeru, takže jsem spokojený i s moderátorem. Nadmíru. Doufám, že se tahle soutěž udrží a že se v ní začne víc vyhrávat! Ten koncept mi připadá boží. 90% v rámci televizních soutěží, navíc to má skvělou dynamiku a dává vzpomenout na Nejslabšího i na Milionáře. Díl se mnou vysílán 8. 3. 2023 (série III, díl 115). ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Riskuj s noblesním moderátorem Janem Rosákem to sice není, ale i Na lovu má něco do sebe. Lovci jsou nekompromisní, otázky zábavné a celé to schéma mě moc baví. Jediné mínus je velice slabý moderátor Sokol, který velmi často zabředne až do trapnosti. Tady by to chtělo změnu, jinak v pohodě. P.S. Kdo neví, který herec ztvárnil hlavní roli v TANCI S VLKY, měl by být okamžitě vyřazen ze soutěže. Pro nevzdělanost. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady vědomostních soutěží, který Nova koupila, protože není schopná vymyslet nic svýho. A do role "moderátora" obsadí Sokola. Už jen to je krok do hovna. Dalšími kroky jsou tzv. "lovci" (někoho na konci zabijou? nebo proč sakra lovci?) Tihle chytrolíni vypadaj jak kdyby jim odpovědi někdo šeptal vysíračkou do oušek, protože se téměř vůbec nepletou. Ale možná je to (nejen) proto, že nemají co ztratit a tak nejsou nervózní jako soutěžící. Takže celkově: zbytečnost. (to už snad byly morbidně zábavnější ty partičky blbů a tlustoprdů a trapáka Matonohy v Co na to Češi) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

Reklama

Reklama