foto

Petra Nesvačilová

  • nar. 2.12.1985 (34 let)
    Tábor, Československo

Biografie

Maturovala na Biskupském gymnáziu. Od 18 let hostovala v divadle Na zábradlí, v divadle Rubín a v paláci Akropolis. V 18 letech vyhrála na festivalu dokumentárních filmů Jeden svět 3. místo ve studenstké soutěži v literární oblasti a ve fotografii. Hrála v reklamách do ciziny a v hudebních klipech. Vystudovala FAMU katedru dokumentární tvorby. Nyní hraje v divadle Ungelt, VSOTO5 a u bratrů Cabanů v představení Bond a Medea. Za svůj celovečerní film Zákon Helena byla nominovaná na Českého lva a na cenu Arpa film festival v Los Angeles.

Zdroj: Česká televize

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bourák
2019 Karel, já a ty
Sněží!
Zubatá nekouše!
2018 Blbá nálada
Mars
Ten, kdo tě miloval
Úsměvy smutných mužů
2017 Monstrum (TV film)
2016 Instalatér z Tuchlovic
Já, Olga Hepnarová
2015 Marguerite
2014 Siciliana
2012 Líbáš jako ďábel
2011 Lucie
2010 Hráči
2009 Hodinu nevíš...
Lištičky
Protektor
Solo ritardando (studentský film)
Zoufalci
2008 František je děvkař
Generálka (studentský film)
Kukačky (TV film)
Lovec vodního ticha (TV film)
Polibek na cestu (TV film)
Usnula jsem (studentský film)
2007 Pusinky
Skeletoni
2005 Žralok v hlavě

TV seriály

2020 Chataři (TV seriál)
Kapitán Říp (TV seriál)
Jak to celé začalo (E04)
2019 Sever (TV seriál)
Justice (E05)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Ema Destinnová (S01E06)
Stylista (TV seriál)
Festival ve Varech (E08)
Soutěž modelek (E07)
Kurková je v Praze! (E06)
další epizody (8)
Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (5)
Specialisté (TV seriál)
Jakub a detektivové (S02E18)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E06)
Specialisté (TV seriál)
Naslepo (S02E15)
Pod asfaltem (S02E13)
Smrtící hra (S02E11)
další epizody (8)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Nahý muž (E05)
Bahno (E04)
Dvorní dodavatel (E03)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Pokrevní vztahy (S01E09)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (S02E02)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Mokré tričko (S01E05)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Oko za oko (S03E08)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Houbařský pes (S07E07)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Dokumentární

2019 Moje svoboda
2015 Druhý život Mistra Jana Husa (TV seriál) - mod.
Jan Hus na přelomu tisíciletí (E06) - mod.
První komunista? (E05) - mod.
Ve víru politiky (E04) - mod.
další epizody (6)
2013 Celnice: Můj proces s TGM – Film o filmu (TV film) - vyp.
2011 Prsty v medu mám (studentský film)
2009 Opus č. 50 na motivy Milady Horákové (studentský film)
2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)

Hudební videoklipy

2020 Mirai ft. Nikol Štíbrová - Dej si roušku (hudební videoklip)
2018 Barbora Poláková - 2-8-5 (hudební videoklip)
2017 J.A.R. - Zhublas (hudební videoklip)
2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
2011 The Tap Tap - Řiditel autobusu (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Z Borotína až na Sněžku (studentský film)

Dokumentární

2019 Moje svoboda
2016 Zákon Helena
2014 Expremiéři (TV seriál)
Václav Klaus - Z Borotína až na Sněžku (E02)
2011 Prsty v medu mám (studentský film)
Řekni, kde ti Němci jsou
2009 Bábovka, turek, slepice a polévka (studentský film)
Opus č. 50 na motivy Milady Horákové (studentský film)
2008 Kláry letní tábor
Putování jedné kachny za sny (studentský film)
2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Z Borotína až na Sněžku (studentský film)

Dokumentární

2016 Zákon Helena
2014 Expremiéři (TV seriál)
Václav Klaus - Z Borotína až na Sněžku (E02)
2011 Prsty v medu mám (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2014 Expremiéři (TV seriál)
Václav Klaus - Z Borotína až na Sněžku (E02)

Host

TV pořady

2019 Skobičiny (TV pořad)
2018 25. Český lev (TV pořad)
2016 Kvůli čeho? (TV pořad)
2013 Celnice (TV pořad)
Exkluziv! (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2007 Pavlač Ester Kočičkové (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)