Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (204)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tragédie komiksového filmu zřejmě dosáhla svého vrcholu. Člověk by se samozřejmě mohl posmívat úplně všemu co se v Madam Web objevuje, ale je to úplná ztráta času. 10% za Sydney Sweeney. PS: Warneři nedávno neváhali po prvních testovacích projekcích zničit hotovou Batgirl. Netuším na kom Sony testovalo Madam Web. ()

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že to bude tak špatné až to bude vtipné, ale ono je to jenom špatné. Na rozdíl od předešlých projektů Sonáckého Spider-Man Universe, (bez Spider-Mana), tady už film nemá stopáž hodinu a půl, ale rovnou 2 hodiny. Přitom se tady toho stane žalostně málo. Je zde jeden z nejhorších záporáků, kterého jsem kdy ve filmech viděl. (S tím komiksovým Ezekielem nemá nic společného.) Věci se v tomhle filmu prostě dějou bez ohledu na to, jestli to alespoň trochu dává příběhově smysl. Digitální efekty nejsou samy o sobě tak špatné, ale způsob, jakým se věci a postavy pohybují je oči vypalující. Příliš mnoho střihů, hlavně v akci, takže nejde vidět vůbec nic. A kamera se z nějakého záhadného důvodu pořád točí. 4/10 ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Madame Web alebo film o tom ako sa Dakota Johnson v 116 minútovom filme najprv prvú hodinu snaží pochopiť, či vidí skutočne do budúcnosti (aj keď divákovi to je jasné tak od piatej minúty); následne pol hodinu cestuje po svete, aby pochopila prečo a v závere tam je pätnásť minútová akčná scéna ako z televízneho seriálu, aby sa z dievčat nakoniec mohli v poslednej minúte filmu stať superhrdinky a navliecť si superhrdinské kostýmy. Ach jo ... ja fakt neviem čo týmto superhrdinským počinom chcelo Sony v roku 2024 dokázať. Je síce pravda, že som po všetkých tých maximálne zdrvujúcich recenziách čakal omnoho horší zážitok a Madame Web nie je vyslovene odpadovým filmom (tie vyzerajú trochu inak), ale tu aj akákoľvek chvála prakticky končí. Inak sa jedná o absolútne neorigininálny, nezaujímavý a nezáživný film, ktorý vo všetkých aspektoch pôsobí ako pilot televízneho seriálu zo CW (Supergirl, Naomi, Batwoman), ku ktorému už nikto nenatočil ďalšie epizódy a nejakým omylom zablúdil do kín. CELKOVO: 4/10 ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Když na konci Yoda prohlásí, že "velká zodpovědnost s velkou přichází mocí", vlastně to nechtěně trefně potrhlo celou tu tvůrčí bezmoc. Přitom koncept filmu, v němž hrdinka bojuje s budoucností, měl potenciál a osobně by mě hodně bavila taková komiksová verze Terminátora (což bylo údajně i původně v plánu). Co zůstalo? Pár postav, které jsme nikdy v mladé verzi neviděli, nevyužité obsazení a strašně nudná origin story, která se točí jak na kolovrátku. Morbius byl pitomý, nedal se mu ale upřít alespoň nějaký rukopis. Madam Web nemá ani to. Což už je co říct. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Whau, právě jsem viděl opravdový shit. Tohle byl fakt příšerný film a Sony by měl prodat práva na Spider-Mana a jeho vedlejší postavy zpět Marvelu. Akorát kazí dobré charaktery a natáčí jeden brak za druhým. Nejdřív to byl Venom, Morbius, teď Madam Pavučina a ještě bude Kraven. A kecy hereček, že svět není připraven na silné ženy je fakt k smíchu. Taková Ripleyová a Sarah Connorová by mohly vyprávět. Neztrácejte tímto filmem svůj drahocenný čas. Když se budete dívat 120 minut přímo do slunce bude to přínosnější. 10% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Po slabom kritickom a finančnom ohlase po uvedení filmu bol vydaný druhý kratší trailer, ktorý predstavuje postavy v ich superhrdinských kostýmoch, aj keď tieto scény tvoria menej ako päť minút z filmu. (Arsenal83)
  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) opustila svou agenturu WME ve prospěch CAA necelý týden po uvedení prvního traileru k tomuto filmu. Podle Variety to „zvedlo obočí v branži“ a vyvolalo neopodstatněné zvěsti, že se Johnson film nelíbí, zejména poté, co si z něj dělala legraci v pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). Hollywood Reporter však zjistil, že vzhledem k tomu, že CAA byla ochotna zastupovat i její produkční společnost TeaTime Pictures spolu s jejím nezávislým filmem Daddio (2023)", je pravděpodobné, že zdánlivě podezřelé načasování tohoto kroku nebylo ničím jiným než filmově-obchodním šťouchancem. (Johnny.ARN)
  • Sydney Sweeney pred premiérou povedala, že film sa líši od toho, čo by diváci očakávali od filmov o superhrdinoch. (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama