Reklama

Reklama

Supergirl

(seriál)
Trailer 2
USA, (2015–2021), 89 h (Minutáž: 38–47 min)

Hrají:

Melissa Benoist, Chyler Leigh, Calista Flockhart, Jeremy Jordan, Laura Benanti, David Harewood, Dean Cain, Helen Slater, Faran Tahir, Mehcad Brooks (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(126)

Aby Kara Danvers odvrátila katastrofu, odhalí své schopnosti a pravou identitu: je sestřenicí Supermana, známou jako Supergirl a ochránkyní National City. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (118)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá podívaná pro puberťačky, kterou zřejmě opustím již po dvou dílech. Připitomělý scénář totiž nemá co nabídnout a po dějové stránce je seriál velice slabý (celá tajná organizace, protivníci, dialogy, to vše je k smíchu). Hlavní hrdinka (jistě vzor por mnoho holčiček) to svou sympatičností a roztomilou naivností celé neutáhne. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Supergirl neměla nakročeno špatně. Když zacházíte s postavou, která je jen vývarem z jiného superhrdiny, musíte být buď zatraceně kreativní, anebo vyměnit kontext, aby z výsledku něco kloudného bylo. Dojem, který ve mně zanechal první díl, by takový, že trvůrci zvolili variantu č. 2 a namísto patosu přidali humor a nadsázku. Po pár dílech bylo ale jasno, že jsem se fatálně zmýlil. Zápletky jsou tuctové, zpracování levné a bez atmosféry, příběh generický, patosu vrchovatě. Škoda. Melissa Benoist byla celkem sympatická žába. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Chyb jak máku, hlavně od scény s letadlem. Do té doby se to docela dalo. A vážně mi to nepřijde o tolik horší, než Smallville, Arrow a Flash, tj. věci tady docela populární. Vím, že tenhle výstup měl už ve Smallville, ale potěšil Dean Cain. Melissa Benoist to odehrála solidně a se ctí a i kvůli ní mne mrzely ty nedostatky. A mezi nedostatky počítám příšernou překombinovanost na pilot. V klidu to mohlo končit scénou s letadlem, tady by mi přiznám se výplň jejího dospívání a dětství nevadila. :) 5,5/10 a dám tomu ještě díl. ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Ano, čiší z toho feminismus a Cw na sto honů, ale některé postavy si prostě oblíbíte natolik, že je to docela zábava. První série má pomalý rozjezd a hlavně nic moc záporáka. Zato druhá je o dost lepší a třetí taktéž. Melissa Benoist zpodobňuje Supergirl dost věrohodně, a efekty jsou jakž takž na úrovni. S1 - 75%, S2- 85%, S3 - 80% Tak po shlédnutí celého seriálu musím uznat, že to postupem času dost kleslo. Vrcholem je čtvrtá série, která se dost seriózně zabývá rasismem, a taky je tam Lex Luthor, jehož Jon Cryer vyzdvihl do jedněch z nejlepších Cw padouchů. Bohužel pátá a šestá série už jsou dost zapomenutelné a ačkoliv v nich Lex částečně hraje určitou roli, tak to stále nepřekoná pocit, jako že se koukáte na typickou telenovelu, ve které se všichni přátelsky podporují a milují (či naopak hádají). Samozřejmě ke konci je tu celý tým superhrdinů, což je podle mě minus, protože skoro žádný z nich není využit naplno a aby akční scény utáhly 5 bojovníků, to také nebylo vychytáno. S4 = 90%, S5 a S6 = 60 % ()

Ben Nevis

všechny recenze uživatele

Pilot 30%: Sledovat nebudu, páč nejsem cílovka. Tohle je okopčený Superman - novinařina, zázračné maskovací brýle, "roztomilá" nešikovnost. 24letá postava se chová jako sedmnáctiletá puboška, která je zamilovaná do svého "malého" bratrance. Co dělala předchozích šest let, že musí roznášet v kanceláři kafe? Ale efekty to mělo pěkné. ()

Galerie (1 882)

Zajímavosti (34)

  • Hlavní záporák 4., 5. a 6. série tohoto seriálu Lex Luthor (Jon Cryer) se poprvé objevil v komiksu „Action comics číslo 23“ v dubnu 1940. (JG9)
  • Melissa Benoist (Kara Danvers) bola počas 5. série tehotná. Takisto aj Andrea Brooks (Eve Tessmacher), ktorá to oznamovala v každom rozhovore na víkendovom ComicCone. (Broccoli_)
  • Na ComicCone 2018 moderátor navrhol, či si nemôže Alex (Chyler Leigh) zaobstarať Legion prsteň, aby mohla lietať po meste so svojou sestrou. Následne Jesse Rath prsteň skutočne vytiahol a podal ho Chyler Leigh. Vysvitlo, že ho Jesse ukradol z oddelenia rekvizít, načo Mehcad Brooks reagoval: "So this is why we can't have nice stuff, Jesse." (Broccoli_)

Související novinky

Cage málem znovu hrál Supermana

Cage málem znovu hrál Supermana

08.12.2019

Chystaný speciál Crisis on Infinite Earths nabídne crossover mezi doposud největším počtem televizních superhrdinů od DC. Kromě stálých herců, co mají na stanici CW vlastní seriál, se pak dočkáme i… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama