Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (552)

molcan2 

všechny recenze uživatele

Väčšina akcii sa v tomto kreslenom seriáli odohráva vo vnútri tela a hercami sú vitamíny, vírusy, krvinky atď.nebudem sa snažiť vám to podrobnejšie vysvetliť, musíte to vidieť na vlastne oči: nebudete sklamaný. pamätám si ako som to sledoval v 80. rokoch. Rozprával som sa s pár ľuďmi ktorý, tak isto vyrastali v 80. rokoch a tí to tiež zbožňovali! Musím priznať, že vzdelávacia myšlienka mi vtedy utiekla ale zábava to bola riadna. Nedávno som videl pár epizód, a musím uznať že tento seriál ma humor a srdce ktoré chýbajú dnešným programom pre deti. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle seriál jsem koukal už v mých školkových letech a možná že to byl můj nejoblíbenější kreslenáč, to už si nepamatuju... Maximum informací o tom, jak vlastně fungujeme podáno velmi zábavnou formou. Líbilo se mi sledovat příběhy ze života krvinek a různých buněk. Opravdu skvostné. No, ale přece jen - Objevitel je o malinko lepší. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Náučné, zábavné, jedinečné! Albert Barillé zanechal nezmazateľnému stopu detským, dospievajúcim aj dospelým divákom. Dodnes zadržiavam dych, keď okolo mňa prefrčí motorový nepriateľ. Melodická úvodná znelka navodí správnu náladu, aby na to mohla začať púť červených hrdinov s kyslíkovými bublinkami na chrbte. Tí spoznávajú jednotlivé zákutia ľudského tela a stretajú sa s jeho ochrancami aj tými čo majú v úmysle škodiť. Medzi 24 epizódami sa nájdu samozrejme aj slabšie kúsky (Neuróny), ale i napriek tomu, by som decku bez váhania seriál pustil. A to, že ma RTVS dabing núti sa stať opäť raz pirátom, mu vysvetlím neskôr. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nádherný dokumentární seriál pro nejmenší, ale i pro odrostlejší jedince, kteří z nostalgie zavzpomínají na mladická léta strávená ve společnosti červených krvinek, bacilů, leukocytů a spoustou dalších hrdinů v našem těle. Postupně se tu dozvíme o fungování celého lidského organismu. Jedinečné a nezapomenutelné. 95% ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Musím zde přitakat, film patří na místo kde je. Pro mě nejhodnotnější poučný seriál pro mladé děti. Je tak zábavný a zajímavý, že se mi chce brečet. Při srovnání se školou, jsem nadšený, že jsem viděl něco takového. Inženýři, co tohle stvořili, museli být chlapci do světa! I přesto, že mi to rodiče zakazovali a říkali, že je to nesmysl a hloupost, mě vždycky zajímal ten člověk s dlouhým vousem, co všechno v mozkovně řídil a posílal bojovníky bílé krvinky vyřídit různé strádání těla. Co bych dále přidal. Snad, že mě dotedka příjemně zaráží jak červené krvinky šli bez jakéhokoli pohnutí mimo dráhu po svém životním cíly. Teďka si uvědomuji, že to takhle muselo být. Je to jako v lidstvu. Abychom něco dokázali, tak musí být masy, které vždy všechno poslušně vykonávají a neptají se proč jít doprava, nebo doleva, ale vše s klidem přijímají jako zákon. A tak to má být. Film je pro mě z části plný poselství a poučení a to je pro mě velmi důležité. Jsem rozhodnut dát 5 hvězd. Mám totiž i u tohoto filmu pocit, že to není jenom pouhý film. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama