Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (352)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Polnišová povedala, že pri tomto skvoste treba vypnúť mozog. No hej, ale jej sa to hovorí, keď ho má vypnutý celý život. A tak sa z nej stala odrazu scenáristka, lebo dnes ti takýto titul napíšu, keď len cez prekladač preložíš scenár z iného jazyka a aby sa nepovedalo, dáš to do česko-slovenských reálií, aby nikto neprišiel na to, že v skutočnosti nevieš napísať ani odkaz na korešponďák. Polnišová to urobila už druhýkrát. Treba uznať, že niektoré fóry sa aj podarili, ale niektoré boli skutočne nechutné, cez čiaru, hysterické a naplnené permanentne prítomným sexuálnym podtónom. Že podtónom, celá notová sústava tam bola, ale vidieť prasnicu Kramerovú ako Prachárovi líže hrdlo a ide vyfajčiť vtáka je už skutočne zo žánru horor, na to sa dá pozerať len s prázdnym žalúdkom. Ale netreba sa tešiť, našťastie toho vtáka neukázali, nechceli, aby každý videl, že Kramerová je booster impotencie. No a spoločná účasť Polnišovej a Kramerovej v jednom filme je zároveň odpoveďou na to, prečo je v Afrike hlad. ()

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Vzdyt tohle muselo vypadat otresne uz na papire...nechapu ze se nasel nekdo, kdo to vubec zainvestoval a ze se podarilo presvedcit vubec nejakou skupinu etablovanych hercu, aby se do te katastrofy pustili... naprosta prisernost, trapnost na trapnost, pokus o moderni Slunce seno rizle IT Crowd...ale ne, proste to nefunguje. Je to regulerne film u ktereho bych se stydel ze jsem v nem vubec hral....a pritom tak slibny namet. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

První půlka je absolutně bez zábran a náramně retardovaná, v důsledku čehož mě až nečekaně bavila. Druhá půlka vyšumí do další české řadovky, která je retardovaná už jen otravně a navíc se do té omelety z kreténů snaží přimíchat "příběh" made in "je mi šest a opisoval jsem". Konec si po týdnu nepamatuju a je mi to jedno. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jsem s tím úplně v pohodě. Bylo to sice hrozně blbé a přepálené, ale zábava se dostavila. Co více si od podobného přát už opravdu nevím. Ano, zarytí intelektuálové budou kroutit hlavou, ošívat se v křesle a nesměle koukat po tlačítku power na ovladači. Kotek si to hrozně užívá a Ferro se pro mě stává tuzemským Zachem Galifianakisem. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobnému druhu komedií se většinou vyhýbám. Je to sprosté, víceméně tupé a je to veskrze plagiát tuctové zámořské tvorby. Ale vzdor tomu všemu mi to celkem sedlo. Je tu slušné množství momentů, které dokáží rozesmát, problém jsem neměl ani s herci a nakonec je tu fakt, že sám dělám v korporátu a kluci z Brna mi připomněli naše teambuildingy. Nic k čemu bych záměrně vracel, ale jestli na to narazím v TV, program nejspíš nepřepnu. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama