foto

Jakub Prachař

  • nar. 30.8.1983 (36 let)
    Praha, Československo

Biografie

Pochází ze známé herecké rodiny, je synem herců Dany Batulkové a Davida Prachaře, vnukem Ilji Prachaře. Patří k zakladatelům hudební skupiny Nightwork (kytarista, zpěvák, textař, skladatel), vystupoval a vystupuje na jevištích různých pražských divadel (ABC, Rokoko, Národní divadlo, A studio Rubín, la Fabrika), v roce 2010 začal spolumoderovat show Česko Slovensko má talent.

Falcon

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hlasy za zdí
Jack Russel: Zachránce planety
2019 LOVEní
Princezna a půl království (TV film)
Přes prsty
Šťastný nový rok
2017 Čertoviny
2016 Prázdniny v Provence
2015 Padesátka
2014 10 pravidel jak sbalit holku
Bony a klid 2
2013 Křídla Vánoc
Revival
2010 Rychlé Šípy (studentský film)
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2008 Děti noci
Kukačky (TV film)
O bílé paní (TV film)
Sněženky a machři po 25 letech
Vlna (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Naděje zítřka
2005 Boháč a chudák (TV film)
Království potoků (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2004 Milenci a vrazi
Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
Ruth to vidí jinak (TV film)
2003 Úlet (TV film)
2002 Jak chutná láska (TV film)
1999 Ze života pubescentky (TV film)
1997 Past (TV film)

TV seriály

2019 Pouť (TV seriál)
Kuna (S02E02)
Drákula (S02E01)
2018 Pouť (TV seriál)
Trest (S01E10)
Marináda (S01E09)
Loučení (S01E08)
další epizody (10)
Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (13)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
další epizody (44)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Ukradený hotel (S04E33)
Z deníků neúspěšných (S04E32)
další epizody (79)
Vyšehrad (TV seriál)
Škodovka (E05)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (67)
Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
další epizody (4)
2013 Nejlepší trapasy (TV seriál)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
3:2! (S01E19)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyplouváme (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
Promoce (S01E10)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
další epizody (10)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)
2005 Bazén (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2013 Noc na Karlštejně (koncert)
ČT Live - Žebřík 2012 (koncert)
2011 ČT Live - Žebřík (koncert)
2010 ČT Live - Nightwork (koncert)
2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Ilínek (S10E06)
2008 Film o filmu: Sněženky a machři po 25 letech (TV film)
X Mix (koncert)
2004 Film o filmu: Milenci a vrazi (TV film)

Hudební videoklipy

2019 O5 a Radeček ft. Celeste Buckingham - LOVEní (hudební videoklip) - a.z.
2015 Michal Hrůza – Padesátka (hudební videoklip) - a.z.
2013 Kniha knih (hudební videoklip)
Kryštof: Zatančím (hudební videoklip)
2010 Nightwork - Tepláky (hudební videoklip)
2007 Nightwork - Vánoční čas (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Marta (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 8 (TV pořad)
2018 1 proti všem (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad) - mod.
Česko Slovensko má talent 7 (TV pořad)
2017 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad) - mod.
Pomozte dětem (TV pořad)
TIKI-TAKA (TV pořad)
Take me out (TV pořad) - mod.
2016 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
Hádej můj věk (TV pořad)
Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
Tenkrát na Západě (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 6 (TV pořad)
Česká MISS 2016 (TV pořad)
2015 Fotbalista roku 2014 (TV pořad)
Moje máma vaří lépe než tvoje (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 5 (TV pořad)
2014 15 min. KUCHAŘ (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
T-Mobile Fotbalista roku 2012 (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 4 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
2012 Slávik 2011 (TV pořad)
To nejlepší ze Slavíků (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 3 (TV pořad)
Český lev 2011 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Návrat kráľov (TV pořad)
Partička (TV pořad)
Česko Slovensko má Silvestra (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent PLUS (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
E.ON Energy Globe Award ČR 2010 (TV pořad)
Pozdní sběr (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Česko Slovensko má Silvester 2010 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Český lev 2008 (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
2001 Letadlo (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Noc s Andělem (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2013 Nightwork & Kryštof Hádek - Čekám na signál (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(79)