foto

Anna Polívková

  • nar. 24.3.1979 (41 let)
    Praha, Československo

Biografie

Divadelní, filmová a televizní herečka, pochází z Prahy, absolventka konzervatoře, oboru nonverbální divadlo na HAMU a Mezinárodní školy pohybového divadla Jacquese Lecoqa v Paříži. V současné době hostuje ve Studiu DVA, La Fabrice, brněnském Divadle Bolka Polívky a na dalších divadelních scénách.

Na filmovém plátně se v epizodní roli dívky v tanečních objevila v oceňovaném Návratu idiota (1999), první větší roli dostala ve filmu Restart (2005), o rok později zazářila coby Jolana ve filmovém hitu Účastníci zájezdu.

(Bioscop)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Největší dar
Policejní historky
Případ mrtvého nebožtíka
2019 Ženská na vrcholu
2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
Po čem muži touží
2017 Špindl
Špunti na vodě
2016 Pohádky pro Emu
Strašidla
2015 Až po uši v mechu - vyp.
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
2012 Modrý tygr
Probudím se včera
2009 Stínu neutečeš
Šejk (TV film)
Ženy mého muže
2008 Vy nám taky, šéfe!
2006 Hezké chvilky bez záruky
Účastníci zájezdu
2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
Na prahu (studentský film)
Restart
2004 Bolero
1999 Návrat idiota

TV seriály

2020 Einstein (TV seriál)
Gravitace (E03)
Balistika (E02)
Kinetika (E01)
2018 Helena (TV seriál)
To je ale romantika (S04E16)
Porod (S04E14)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Osamělý mrtvý muž – 2. část (E02)
Osamělý mrtvý muž – 1. část (E01)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2016 Živě z mechu (TV seriál) - vyp.
Zavři houbu, je tu víla! (E06) - vyp.
Nasyslené Vánoce (E05) - vyp.
Krtek a pracny (E04) - vyp.
další epizody (6)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Nenávist (S01E06)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Májová romance doktora Mráze (S01E02)
Helena (TV seriál)
Krásná duhovláska (S03E05)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Ukradená spermie (S01E08)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nevyznám se v tobě (S03E58)
Zahradník má potíže (S03E57)
Přijeď rychle (S03E56)
další epizody (11)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hvězdičko! (S03E35)
Přijeď, čekám, miluji tě (S03E34)
Druhý pokus (S03E33)
další epizody (26)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)

Dokumentární

2019 Klaunovo pozdní odpoledne (TV film)
2015 Miriam Bayle - Fenomén scat (koncert)
Sám v muzeu (TV seriál)
Tajemství Bolka Polívky (TV film)
2014 Jak se točil seriál Až po uši (TV film)
Plzeň sobě (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Bolek Polívka (S06E01)

Hudební videoklipy

2017 Michal Hrůza - Sázava ft. Nelly Řehořová (hudební videoklip) - a.z.
2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
2013 Gipsy.cz: Odraz v očích (hudební videoklip)
2004 Khoiba - Pathetic (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)
Parta z penzionu (TV pořad)
2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad)
Hvězdy tančí pro Paraple (TV pořad)
Tajemství těla (TV pořad)
2016 Kafe s Jolanou (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí (TV pořad)
Zlínský festivalový galavečer 2014 (TV pořad)
Český lev 2013 (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2012 (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Pozdní sběr (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Český lev 2009 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad) - mod.
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2009 Český lev 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(152)