Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně krutě nepovedenej žert. Po ještě přijatelný dvojce tu bohužel přichází pohřeb série. Jako ono už od začátku mi to přišlo takový uhozený a těžce vyvařený z předchozích dílů, ale řekněme, že na ty 2* to pořád tak nějak bylo, ale ten konec... Ten konec mě zničil. vymyslet něco tak debilního a v podstatě předchozí dva díly totálně postavit na hlavu, tak to už chce pořádnej mustr. Nevím co tím wtf koncem Craven myslel. Možná to byl zoufalý pokus o co největší originalitu aby ten film nevypadal úplně jako kopírka jedničky a dvojky, ale každopádně se to krutě nepovedlo. Už ve dvojce to z tou občasnou přehnanou rádoby originalitou nebylo úplně košer, ale ještě to ukočírovali. Ovšem tohle se vymklo a jménu Vřískot dělá tenhle díl tak akorát ostudu.20% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Záverečné odhalenie (najhorší vrah z celej ságy), snové pasáže, i presun do Hollywoodu vedú k tomu, že trojka z celej ságy vytŕča. Pritom nápad zasadiť film do prostredia nakrúcania ďalšieho dielu Stab bol skvelý (najmä duo Gale a filmová Gale), ale Williamson dobre vedel, prečo preferoval nakrúcanie v malom meste a nie v Hollywoode. Je tu množstvo aj prvoplánového humoru (Jay a Bob, Carrie Fischer), celé je to ešte viac komédiou ako predošlé diely, ale stále to šľape, i keď ide zrejme o najhorší diel. Najlepšia scéna je jednoznačne cameo Randyho. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Scream se vždy snažila být v rámci Slasherů nápaditá, originální a nadsazená. Je pravda že zpočátku film híří jedním nápadem za druhým a ta signalizovaná scénaristická nádstavba je znát:( Patricka Dempseyho jsem tipoval na vraha hned zpočátku, byl krajně nesympatický, jenže jsem se opět spálil, prostě Scream umí překvapit. Nicméně abych to uzavřel, Trojka je skutečně s trilogie jasně nejslabší a hodně působí jakýmsi přilepeným dojmem. Neúčast scénaristy prvních dílů je prostě znát. 45% ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rád by som prihodil aj piatu hviezdičku, ale...Jedno veľké ale. Kills sú na slasher také nijaké, naháňačky pred nimi fajn, ale čo sa týka samotného "bread and butter" slasherov tak ľubovoľný Friday the 13th dá Scream 3 bohužiaľ "dole". Oveľa lepšie to Cravenovi šlo s atmosferickým hlasom matky v hlave Sidney, s jej "prízrakom", Scream 3 je veľký, zábavný, chytrý, so sympatickými postavami a proti VHS late 90s nemôžem nič namietať. Dostavila sa, big time🙂 ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to určitě slabší než první dva díly, ale po letech jsem byl překvapen vysokou mírou nápaditosti a hravosti scénáře (v rámci žanru). Rozhodně by mě zajímalo, jestli se scénárista náhodou neinspiroval pokračováním knižního Psycha od Roberta Blocha (které nemá s filmem Psycho II prakticky nic společného) a kde se děj také přesouvá do Hollywoodu na natáčení filmu podle "skutečných událostí". O totožnosti vraha nemluvě. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 6. července do 29. září 1999 a v lednu 2000 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama