Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Pro mě tedy velmi rozporuplný film. Nevím jak ho mám zhodnotit. Herecké obsazení je velmi atraktivní a následující výkony se zdají být také na úrovni. Neobyčejná zápletka, která se naprosto netradičně odehrává ve vánočním čase. Příběh je sice velmi depresivní, ale věrně vystihl osudy milionů lidí, kteří musejí (ač třeba nechtějí) trávit Vánoce osamotě. Závěr je ale velmi dojemný a celkově se mi film líbil. Přesto nevím zda si 4* zaslouží či ne. Možná že časem 1* přidám nevim. Hodnocení tohoto filmu na pro mě bylo na csfd zatím asi nejobtížnější. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

Reklama

Freemantle 

všechny recenze uživatele

Dárek z lásky se dá obsahově popsat velmi stěží. V prvních pár momentech jsem se opravdu radostně zasmál, některé momenty mi přišly (docela) vtipné. Ale pak? Osobně nevím, kam bych snímek zařadil. Vánoční romantické drama o... o ničem? Ne, o ničem to rozhodně nebylo. Tento film je o něčem a o ničem. Nepochopitelná kombinace? Ano, to jistě je. Ovšem v tomto případě je tento, zdánlivě paradoxní a nesrozumitelný, výraz namístě. Po dobu sledování se mi hlavou honila myšlenka, že se scénarista a režisér snaží napodobit "Love Actually". Což samozřejmě nejde. Každý však musí posoudit sám. Dárek z lásky je tvořen kombinací následující formule: Vložte do hrnce flák (posmutnělé) romantiky, přidejte ještě více (promarněné) lásky, pořádně promíchejte a pak pomalu přidávejte kapku pochopení, odpuštění a návratů... Po hodině a půl budete zaručeně přejezeni, ale hlad se brzy vrátí! Hloupost? Možná... Tento film byl s největší pravděpodobností založen na dobré myšlence, ale chybí mu preciznost zpracování a dotažení do konce, u kterého bych měl hřejivý pocit u srdce. Všechny scény jsou příliš krátké a ničím nezaujmou. Většinu času se soustředí na rozdmýchání divákova citů, poukazování na problémy současné společnosti a nápravu činů. Scénář a vůbec celý snímek je brán seriózně, o tom žádná. Naopak se dle mého názoru stala kámenem úrazu jeho nedokonalá realizace a shrnutí tohoto tématu do velmi krátkých 96 minut. A kvalitu snímku nezachrání ani taková jména, jako P. Cruz nebo P. Walker ... Stručně řečeno, režisér a scénárista se snaží obeplout oceán. Bohužel na voru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk ani moc neví, co si o tom má myslet. Tolik zajímavých herců (z toho dva držitelé Oscara) a trestuhodně promarněná šance. Režisérovi Chazzu Palminterimu nabízené protéká mezi prsty, očividně hledal inspirace jinde (Love Actually) a i když se s přibývajícími minutami přece jenom něco vyždímá, výsledek je natolik rozpačitý, že je to obrovská škoda. K někomu možná, ke mně ale ty „emoce“ nedoputovaly.. Melancholické (čtyřicetiprocentní) Vánoce!! ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit v čase předvánočním než vánoční film? Ale no nevím, tenhle je na tu vánoční atmosféru poněkud depresivní. Navíc se tu někdo až příliš okatě snažil stvořit novodobou Lásku Nebeskou, s tím rozdílem, že do filmu nastrkal tunu předojemných scén, které tak ve finále působí absolutně nedojemně a ještě ke všemu dost "lacině". ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama