Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (865)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Prázdniny" jsou obyčejný, milý film s pěknými vedlejšími linkami (scénárista, vdovec), který rozhodně nezapře, že se jedná o vánoční komedii, protože možné je zde opravdu všechno. Dokonce i *spoiler* vztah na dálku po dvoutýdenní známosti, jež odstartoval sex s opilým chlápkem dobývajícím se vám do baráku * konec spoileru*. Omlouvám se, ale na podobné příběhy jsem asi moc velký cynik.;-) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Dlouhý dvě hodiny po závěrečných titulkách, jsem zvažoval jestli přece jen 5* není moc. NE NENÍ ! Na film Prázdniny jsem se opravdu těšil a jelikož mi v kině utekl, musel jsem počkat až na DVD. Čekání rozhodně stálo za to a já vám tenhle snímek mohu jen doporučit. Už při prohlížení fotogalerie na mě neskutečně dýchla atmosféra. Krásně zasněžená chaloupka v Surrey a výborný výhled na malebnou krajinu, byl vážně nezapomenutelný zážitek. A i když velký domy, jako byl ten v L.A., mám taky rád, stejně u mě vyhrávala ta Anglie. Atmosféru jsme probrali a teď chci prodebatovat herce. Jack Black už v King Kongovi předvedl, že "normální" role mu nedělaj problém a tady to znovu dokazuje. Kate Winslet je po všech směrech neskutečná kóča a vlastně vytáhla film až na těch 5. Teď na rovinu řeknu, že Juda Lawa nemusim stejně jako Cameron Diaz a i když mi ze začátku lezli krkem nakonec jsem si na ně zvykl a v mézích jim i fandil. Navíc tenhle film podpořuje jeden z nejlepších soundtracků všech dob. Dvojka Winslet+Black mi přirostli k srdci nejvíc nejen pro to, že jsou geniální, ale ve filmu debatují o filmech-hudbě-knížkách, což je přesný úder do mého vkusu. Prázdniny jsou prostě po všech stránkách relaxační film, který si za život pustím ještě stokrát. Doporučení: chcete-li si film pořádně vychutnat, uvařte si horkou čokoládu+ něco k snědku a zachumlejte se do tý nejteplejší deky... pak vám bude fakt krásně.... ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Náhoda, osud, nebo snad Boží ruka spojila životy hlavních hrdinů?? Ne, byl to romanticko - nenáročně založený scénárista, který napsal těžko uvěřitelný příběh, ale přesto příjemný, koukatelný a naprosto odpočinkový! Jak já bych spojila ten útulný domeček s počasím z LA, s tou obří obrazovkou, plnou stěnou dvdček (postačí jeden dvd přehrávač), s komplet celým vybavením ložnice (hlavně tou písničkou v budíčku) a v té posteli by mi dělal společnost Jude Law… ach… Krásné prázdniny by to byly :o) Bohužel mi bude muset postačit film samotný a jelikož jsem skromné děvče, film stačí :o) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Prázdniny jsou o mnoho víc milé než absurdní. Zvláštní výměna domů, aut, životů a odstupů od toho, co jedna z žen nevnímá nebo bere jako samozřejmost a druhou to oslní. Chaloupka v Surrey byla moc útulná, ale kdyby tak stála v LA - v sousedství dědouška z Hollywoodu a jeho scénářů a filmových i životních doporučení - to by byla moje soukromá volba. I instruktáž Jack Blacka byla fajn, moc fajn a já jsem si - jako už tolikrát proti rozkazu, že NE - musela jít pro kapesník. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem mile natočený romantický drama, kde jsou dva páry ve kterých je ale vždycky jedna brzda, mezi Diaz a Lawem to je bezesporu Diaz, protože Law je tady skvělej, nicméně i Diaz se tu dobře uplatňuje a netahá tuhle dvojici dolu, spíš doplňuje Lawa, ale druhá dvojice Black a Winslet, tam už je to horší ,tam bohužel totálně zaostává Black, a tuhle romantickou roli prostě vůbec nedavá a i když se snaží dělat vše přirozeně navážno a v pohodě, tak většinou vypadá jak idiot a člověk jen čeká, kdy tam vytasí kytaru a zahraje ten svuj rokec, vůbec se na to nehodil, oproti tomu Winslet je milá a hodí se sem skvěle, škoda, že její romantickej rozlet mohutně brzdí Black. Ale celkově se mi to líbilo a ty 2 a čvrt hodiny uběhly v pohodě a zábavně ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama