Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„They laughed at Louis Armstrong when he said he was going to go to the moon. Now he's up there, laughing at them.“ No snad tam hraje i ve skafandru na trubku.. Komik Will Ferrell přede mnou dlouho skrýval všechny své možnosti a naplno to konečně rozbalil až nyní jako v dialozích hodně improvizující černovlasý Plujščenko se závislostí na sexu, jenž zásadně praktikuje odpíchnutého Rittbergera jen v rámci sexuálních praktik. Závěrečná medailová jízda na Flash Gordona mě odbourala. Dávám 5.9 a na led směrem k Chazzu Michaelsovi házím plyšového medvídka a hned za ním i své spodky.. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Dokonalé ve své stupiditě, ještě větší nářez než Zoolander, promyšleno do posledních detailů, ačkoli se to možná nezdá, je to velmi chytrý film a mě si rozhodně naplno získal, některé gagy jsou geniální a místy sem se trhal smíchy na kusy... Blades of Glory dokonale definují můj komediální vkus:) mimochodem Will Ferrel je borec! ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Miluji Willa Ferrella a jeho bestiální nadání pro takový ztřeštěný humor a nadsázku. Ty jejich hlášky mě dostávaly do mých artrotických kolen a kdybych tuhle komedii neviděla po několikáté, tak bych řvala smíchy. Vidět ho totiž v upnutém dresu krasobruslaře, když si s vážnou tváří a doslova s nepopsatelně drsným výrazem vyrve svůj suspenzor, aby se včas dostal ke svému parťákovi na led, znamená pouze křeč dolní čelisti. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze jsem tento film nesledoval uplne...jen jsem po nem tak pokukoval, kdyz bezel v letadle, jeste jsem k tomu vetsinou poslouchal neco jineho...ale proste si to hodnoceni neodpustim, protoze me nic na svete nedonuti se na to divat znovu :). Sice se nakonec teto trapne komedii podarilo me rozesmat, ale to tim zpusobem, ze jsem si pak rikal jak jsem klesnul. A navic to bylo jen dvakrat...Proste klasicka podprumerna americka komedie. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Trochu Zoolander na ledě, trochu Vybíjená, Poloprofesionál, Ricky Bobby... Ale pořád zábavné. Willa Ferrella mám takhle rád a líbí se mi, jak si Ledově ostří zároveň dělají legraci ze sportovních filmů, ale přitom ten příběh o přátelství myslí docela upřímně. Řada scén je vážně k zbláznění vtipných, ale najdou se i o trošku (ne o moc) slabší chvilky. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Podle vlajek vztyčených při ceremoniálu by se na medailových pozicích umístili USA, Severní Korea a Švédsko. Švédsko nezískalo medaili v mužích-jednotlivcích od roku 1929 a Severní Korea dokonce nikdy. (Bajda)
  • Will Ferrell i Jon Heder se museli před natáčením naučit krasobruslit pod dohledem profesionálního olympijského trenéra. Hegera stál trénink dokonce zlomený kotník. (Siriuss)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama