Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (765)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych chtěl všem doporučit, aby se podívali na zde hůře hodnocenou, nicméně lepší, odvážnější a originálnější Genetickou operu. A teď k tomuto filmu. Začátek docela šlape, nicméně zanedlouho se film začne propadat hlouběji a hlouběji do nezáživnosti, bloudí v labyrintu klišé a neví, jak se z něj dostat. Prostředek na mě nefungoval téměř vůbec, protože tak nějak nesnáším, když vrah káže o morálce (ničím jiným Lawovo tažení proti společnosti není). V závěrečné části pak přijde jedna poměrně působivá scéna, korektní a od začátku očekávaný happy end. V duchu nadávám a jsem připraven film brutálně odstřelit. Ale pak se odkryje zatím největší letošní podvod na diváka, který mě na jednu stranu dosti naštval, no na stranu druhou mi sebral většinu výtek, co jsem k Repo Menům mohl mít. Výsledný dojem tak nakonec mám značně rozporuplný. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jednotlivosti super (zvláště ty ‚na hudbu‘), celek tisíckrát viděné klišé, které zvláště ve druhé třetině nemá ani kapku drajvu. Cynický úvod potěší a závěr má fantastické grády, jenže takových protisystémových revolt už tady byly spousty a Sapochnik bohužel umí zaujmout jen na průměrné délce písničky. Law super, Whitaker má sklony přehrávat. Neutuchající krvavé gejzíry – palce nahoru! 3 a ½. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Parádní hi-tech inteli-gore sci-fi, které sice neoplývá bůhvíjakou originalitou, (většina motivů už byla vidět jinde a máme tady prvky od Minority Report přes Day Breakers, Matrix, nebo Oldboye až po to nejlepší z Repo - Genetické opery - rozumějte - prvotní nápad :)), ale neustále fascinuje parádním vizuálem, skvělou akcí, nehorázným bad ass Judem Lawem v hlavní roli a především naprosto ultimátní finální dvacetiminutovkou. A spoustou krve... Pro mě osobně jedno z překvapení roku, který sice selhává na poli blockbusterů, ale zato oplývá stále větším a větším množstvím malých filmů, které mě usazují na zadek stejně spolehlivě. Ne-li lépe... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Príbeh je tu naozaj zaujímavý, rovnako ako aj obsadenie, zamrzí iba malý priestor, ktorý dostal L. Schreiber. Dovolím si tvrdiť, že keby režisér k filmu pristúpil zodpovednejšie, reálnejšie a temnejšie, mohol sa tento film stať jedným z naj tohto roku. Lenže. Keby, keby ...V závere so scénou skenovania kódov orgánov zašli tvorcovia na môj vkus už trošku priďaleko. Potešila ma akčná scéna, v ktorej J. Law likvidoval protivníkov s nožmi. Neviem, či to bol zámer, ale určite nie som sám, kto si pri tomto spomenul na kladivovú scénu s filmu Oldboy. Úplny záver, ktorý má zneistiť diváka, mi tiež pripadal trošku zbytočný. Na pozretie fajn. 60%. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Trojka s ušima odřenými do krve. Není to sice takové zklamání jako Ctihodný občan, ale z tak dobrého tématu se dalo vytřískat mnohem víc. Vše nasvědčovalo tomu, že Repo Men bude frenetické akční potěšení, ne ukecané polemizování nad smyslem existence. Cikánská férovka s noži je sice povedená, zbytek pak pouze čistý průměr... hlavně je toho strašně málo. Sapochnik ždímá eRkový rating do každé kapky krve a vyhřezlé ledviny, Law je akčním hrdinou na částečný úvazek a pointa není ani tak šokující, jako spíš vtipná díky své nabubřelé vážnosti. Výběr songů je fajn, ale na nářezový gothic-rock muzikál to opravdu nemá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama