Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Nastavovaná, klišovitá a plytká teen scénáristická moderna nového žánru "teen horor", který však oplývá jen naprosto mizivým minimem původních hororových prvků. Pokud jste se dobrovolně rozhodli, že si toto dílo necháte ujít, tak věřte, že jste nepřišli o nic víc, než pár střev, roztrhaných končetin a perfektně vypadajících, učesaných a nalíčených "chicks". Film v podstatě s bídou drží na vcelku nápaditých a brutálních úmrtích, na něž vám bude nabídnut poměrně detailní pohled díky zvídavé kameře lačnící po krvi. Zbytek je jen úmyslně špatně nerozmíchaná kaše. Pokud má takto vypadat moderní pojetí hororu, tak by se raději měl tento aktualizovaný žánr zrušit. Přestává mít totiž s hororem cokoliv společného. Je to pošlapání a zesměšnění hororového žánru jako takového. Jakási neúcta podstaty filmového hororu, jeho vzniku a vývoje, trvajícího již jedno století:) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Stačilo sa od úvodu správne naladiť a bolo to. Tu vyčítaná blbosť je prvoplánovaná a znamená to nadsádzku, takže s tým som nemal najmenší problém a radšej sa nechám unášať záživnejšími Ellisovými príspevkami ako nudnými Wongovými dielmi. Má to vraždy, sú krvavé, je ich dosť, herci sú sympatickejší ako v trojke, a že to nič nového neprináša? A čo tá záverečná halucinácia akú sme mohli do teraz vidieť len v úvode, alebo postava čo sa chce zabiť sama a nedarí sa jej to pretože smrť pre ňu má pripravený efektnejší odchod zo sveta. 3D necháva spomenúť na tie prvé „3D“ 80tkové horory ako Friday the 13th Part 3D či Jaws 3D kde sa všetko možné pchalo do kamery a rovnako protestujem jednou hviezdičkou navrch ako ešte väčší protestant choze. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ani třetí díl nebyl po "dějové" stránce nikterak famózní, ale obsahoval pár "pěkných" úmrtí (motor, posilovna) a atmosféra v úvodu / závěru se dala do slova a do písmene krájet. "Nezvratný osud 4" bohužel nedisponuje ani zajímavým úvodem (je mi líto, ale Nascar jednoduše nefunguje), ani vymazlenými a originálními "death is coming" scénami, o neexistující atmosféře, nesympatických postavách a slabých efektech se snad ani nebudu zmiňovat... Jedním slovem: mizérie. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $66,477,700Tržby Celosvetovo $186,167,139Tržby za predaj DVD v USA $10,197,326 //počet predaných kusov 648,326║ Klesajúca úroveň tejto série sa nezastavuje a rázne klesá takmer na samé dno únosnosti, dejovo nič nové, atmosféra žiadna, trikovo jeden veľký otras, samo o sebe samoúčelná zbytočnosť. /20%/ ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Koukám, že 3D vrací kinematografii o nějakých sto let zpátky, kdy byla především atrakcí bez větších ambicí a málokdo ji bral jako nový umělecký směr. Jakmile tehdy ono okouzlení pohyblivými obrázky vyprchalo, bylo třeba diváky oslovovat novými věcmi a objevovat nové možnosti média - říkejme tomu přirozený vývoj. Okouzlení z 3D vyprchalo velmi záhy (Avatar je jen jeden a v kinech ho nehrají donekonečna...), a to především díky těmto urážlivým hnusárnám - přirozený vývoj? Z hlediska marketingu ano, z hlediska umění spíše degradace. Nezvratný osud 4 je odvarem již dvakrát provařeného a tentokrát mě už ani ty mordy nebavily. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Pracovní název filmu byl Final Destination: Death Trip 3D. (Chatterer)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 27. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama