Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zombie diela nie sú moja káva a tak nedokážem naplno oceniť účelovú brutalitu a explicitnosť záberov na rozmašírované telá a striekajúce mozgy. Neustále chrčanie zombíkov a prehliadka všetkých spôsobov, ako jedným šupom rozfláknuť niekomu hlavu, ma proste do extázy neprivádzajú. Dalo by sa diskutovať o tom, ako táto miniséria šikovne narába s klasickými zombie a hororovými klišé, aby iné klišé pre zmenu so spikleneckým žmurknutím oka porušila, ale akosi sa mi nechce. No iba preto im (horko-ťažko) pridám tretiu hviezdičku, lebo tieto šikovné finty považujem za zámerné odkazy scenáristov. Inak to bola pomerne nuda s občasným zábleskom popkultúrneho humoru. Užívateľ Djkoma to popísal konkrétnejšie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu úchylku zde na CSFD, kdy se každý nový seriál musí pohybovat ve velkých číslech. "Dead set", který si hraje s myšlenkou zombie epidemie při vysílání reality show Velký bratr je nudný a silně nepovedený patvar, který se snaží tvářit maximálně originálně ale nefunguje ani jako zábavná vyvražďovačka ani jako vážně míněný horor. Zombie byly vypůjčeny ze snímku "28 dní poté" (nebo týdnů jeslti chcete) a celý seriál obývá banda idiotů, která bojuje o to, kdo se bude chovat jako větší blb. Možná potěší fakt, že se tvůrci neštítí krve ale koho to zajímá, když je výsledný dojem tak špatný a navíc ještě roztahaný do seriálové podoby. Kdyby se jednalo o 90-ti minutový film nic by se nestalo ale popravdě by to asi na kvalitě nepřidalo. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keď už som si pomaly začal obľubovať jednu jedinú (hlavnú ženskú) postavu (Kelly), tak už sa zrazu seriál končí. Ach, tvorcovia, strašné s vami občas. Mimochodom okrem onej postavy sú všetci príšerné nesympatickí nehereci, z ktorých si skutočne neviem vybrať, kto je ten najhorší. Dead Set mi v podstate nič nedal, iba tak ako väčšina zombie movies/series poukázal na život medzi živými mŕtvolkami. Dej chabý, prakticky žiadny. Snaha o využite postáv nulová. Paradoxne posledný diel je dielom najlepším a práve vďaka nemu zvyšujem o jednu hviezdu. Slabší priemer. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Reality-show, která své účastníky odhaluje až na kost. Sice nechybí skoro žádné klišé zombie hororů, ale tempo je strhující, atmosféra ponurá a Andy Nyman si svého nesnesitelného č....a užívá podobně jako Ricky Gervais Davida Brenta. Skromný počet epizod mne zamrzel, zároveň však oceňuji, že seriál není uměle natahovaný a končí v nejlepším. Zajímavé komentáře: JFL, Rex Mundi, Toj ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se na něco těšim. Těšim se totiž hodně a pak mě to ve většině případů zklame. Tak nějak to dopadlo i s tímhle mini-seriálem, který z reality-show dělá jinou reality-show a divák se baví, nebo by se měl bavit. Jenže to by se tam ty lidi nesměli chovat jak idioti a celé by to nesmělo vypadat tak směšně. Zdejší hodnocení tu ve výsledku vůbec nechápu. Ten nápad je určitě dobrý, zpracování už je daleko horší a samotní herci už jsou to nejhorší, co tenhle nápad mohlo potkat. Dokoukat to byl vcelku porod. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama