Reklama

Reklama

Kick-Ass

Trailer 1

Svět potřebuje nové hrdiny! A proto přichází Kick-Ass se svými komplici!  Teenager Dave Lizewski (Aaron Johnson) nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější - nadpřirozené schopnosti… To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy (Nicolas Cage) a Hit Girl (Chloe Grace Moretz) také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D´Amica. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (2 437)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $48,071,303Tržby Celosvetovo $97,527,535Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,408,936 //počet predaných kusov 847,222Tržby za predaj DVD v USA $24,266,569 //počet predaných kusov 1,196,143║ __SUPER-SUPER-SUPER NÁREZ!!!__ Roztomilo drsný superhrdinský úlet. Matthew Vaughn je fakt macher. /100%/ ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hernajs, to byl ale Film (velké F píši záměrně:-))! Nářez - super ocas, který snášel nakládačku o něco lépe než ostatní, člověka opravdu pobavil. Jeho holka - fakt kočka! Taťulda v podání Nicolase Cage opravdu sedl a malá Mindy?? OMG! Může být něco rozkošnějšího?! Takové charizma! Absolutní špička roku 2010. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.4/10] | me: Toto je žánrová špecialitka ako z veľkej knihy. Ja ani neviem čo som videl, ale stálo to za to. Každý kus tohoto filmu je iný ale dotiahnutý do konca. Je to vtipné, je to tvrdé, je to drzé. Film s deťmi o deťoch, nie však pre deti :). Je to komédia, akčný thriller a paródia zároveň.... a hlavne je to iné, nezvyčajné a dobré. Očakávania sú zbytočné ... treba si to pozrieť. "... I'm just fucking with you Daddy... I'd love a Benchmade model 42 butterfly knife!..." ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Brutální nářez s akčními scénami, které svou nápaditostí a výtvarným řešení nakopávají prdel většině "vážně míněné" konkurence. Jenže on i Kick-Ass je svým způsobem vážný film, který možná mnohdy nasedá na tarantinovského plnokrevníka čiré brutality a pulpových orgií, ale v jádru má taková hezky čisté srdce plné odvahy a civilnosti. Našel bych pár věcí, které se mi nezdály úplně košér, ale odmítám si kazit radost z té ryzí filmařské hostiny, kterou Matthew Vaughn navařil. Kick-Ass má koule jak Jirka Lábus a díky některým scénám (stroboskopová přestřelka, Big Daddyho čistka, Kick-Assova bolestná iniciace) řadím tuhle divokou jízdu mezi nejlepéší komiksové adaptace všech dob. I proto, že se do toho tvůrcům podařilo dostat královskou porci komiksové svobody a hravosti. Kdo to letos překoná? OK, cunts, let´s see what you can do now! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně skvostná technická stránka, na druhé myšlenkově vykastrovaný (byť dějově víceméně věrný) otisk papírové předlohy, z níž se po cestě na filmové plátno vytratilo to nejdůležitější - pointa, která celou spotřebu krevních konzerv ospravedlní. 7/10, aneb ryze spotřební produkt vychytralého britského byznysmana, který stačí vidět jednou, poněvadž kromě trilionu odkazů na popkulturní a mediální scénu (v tomhle ohledu jde prakticky o nejgeekoidnější film ever) v něm prakticky nic není. Jen spousta malinovky, ujetý humor a drsná mluva. Není toho málo, ale není toho ani dost na to, abych se bavil po celou dobu. P.S.: Kdo ani po zhlédnutí filmu nechápe, proč film komerčně zas až tolik neuspěl, stojí si s největší pravděpodobností na vedení. Filmy od fanoušků pro fanoušky nikdy nebudou lámat rekordy v návštěvnosti. Bohužel, bohudík. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (63)

  • Jméno postavy Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) - v české verzi Zuřivec - je inspirováno britským termínem "seeing the red mist" nebo "red mist descends on you", což znamená, že člověk ztratí dobrou náladu. (Ruuzha)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno