foto

Christopher Mintz-Plasse

  • nar. 20.6.1989 (31 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Herec, který se proslavil rolí obrýleného McLovina v komedii SUPERBAD, se narodil v roce 1989 v Los Angeles a je ve světě filmu zatím pouze nováčkem, protože před SUPERBAD zahrnovaly jeho herecké zkušenosti jen účinkování v dramatickém kroužku na škole El Camino Real High School. Zajímavostí je, že když se Mintz-Plasse ucházel o roli Fogella (McLovin) neměl žádné profesionální fotografie, a tak se jednoduše vyfotil svým mobilním telefonem. Během natáčení erotických scén pak musela být na place i jeho matka, neboť to přikazují americké zákony. Christopherovi bylo totiž v době produkce pouze 17 let.

V tomto roce bude opět útočit na naše bránice po boku Seana Williama Scotta a Paula Rudda v komedii ROLE MODELS. Opět s brýlemi a výrazem geeka. Ve fázi post-produkce je animovaný film HOW TO TRAIN YOUR DRAGON, jejž obohatí svým hlasem společně Gerardem Butlerem nebo Jonahem Hillem (první kolega ze SUPERBAD). Dále se na Christophera můžeme těšit ve snímku THE YEAR ONE, což by měla být dobrodružná komedie s Jackem Blackem a Michaelem Cerou (druhý kolega ze SUPERBAD) v hlavních rolích.

Uvidíme na kolik ho McLovin poznamená do budoucnosti, protože pokud si bude i nadále vybírat typově podobné role viz. ROLE MODELS, mohl by spadnout do škatulky, ze které by nemuselo být úniku. Nakolik se věštba vyplní se dozvíme za pár let.

Tomášek "Meridius" Zemlerů

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nadějná mladá žena
2019 Jak vycvičit draka 3
Jak vycvičit draka: Návrat (TV film)
2017 A Super Special Trolls Holiday (TV film)
2016 Get a Job
Sousedi 2
Trollové
2015 Sharing (TV film)
Tag
2014 Dragons: Dawn of the Dragon Racers
Jak vycvičit draka 2
Sousedi
2013 Apokalypsa v Hollywoodu
Kick-Ass 2
Mládeži nepřístupno
The To Do List
2012 Ladíme!
Norman a duchové
2011 Book of Dragons
Dragons: Gift of the Night Fury
Noc hrůzy
2010 Jak vycvičit draka
Kick-Ass
Legend of the Boneknapper Dragon (TV film)
Marmaduk
2009 Rok jedna
2008 Velcí bratři
2007 Superbad

TV seriály

2018 Blark and Son (TV seriál)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
King of Dragons: Part 2 (S06E13)
King of Dragons: Part 1 (S06E12)
Guardians of Vanaheim (S06E11)
další epizody (13)
2017 The Great Indoors (TV seriál)
The Company Retreat (E22)
Roland's Secret (E21)
The Heartbreaker (E20)
další epizody (14)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
Sins of the Past (S05E13)
Searching for Oswald... And Chicken (S05E12)
Snuffnut (S05E11)
další epizody (26)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
Shell (S01E06)
Electric (S01E05)
The Great Indoors (TV seriál)
Office Romance (E08)
@emma (E07)
Going Deep (E06)
další epizody (8)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
Defenders of the Wing, Part 1 (S03E13)
Last Auction Heroes (S03E12)
Family on the Edge (S03E11)
další epizody (26)
2015 Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
Total Nightmare (S01E13)
The Next Big Sting (S01E12)
Have Dragon Will Travel, Part 2 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Jak vycvičit draky (TV seriál)
Zpátky z vyhnanství (S02E20)
Vyhnanství (S02E19)
Bim! Bam! Bum! (S02E18)
další epizody (9)
2013 Jak vycvičit draky (TV seriál)
Skrill nikdy neumírá, 2. část (S02E11)
Skrill nikdy neumírá, 1. část (S02E10)
Pozor, Zipák (S02E09)
další epizody (18)
2012 Friend Me (TV seriál)
Jak vycvičit draky (TV seriál)
Thórův hněv (S01E13)
Blponiáda (S01E12)
Tajemná Heather, 2. část (S01E11)
další epizody (13)
The Far Cry Experience (TV seriál)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
Steve Guttenberg's Birthday (S02E05)
2007 Wainy Days (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Unknown Mortal Orchestra - So Good at Being in Trouble (hudební videoklip)
2010 Answer to Yourself (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 The 43rd People's Choice Awards (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
2009 Spike's Guys Choice (TV pořad)
2008 MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)