foto

Christopher Mintz-Plasse

  • nar. 20.6.1989 (28 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec, který se proslavil rolí obrýleného McLovina v komedii SUPERBAD, se narodil v roce 1989 v Los Angeles a je ve světě filmu zatím pouze nováčkem, protože před SUPERBAD zahrnovaly jeho herecké zkušenosti jen účinkování v dramatickém kroužku na škole El Camino Real High School. Zajímavostí je, že když se Mintz-Plasse ucházel o roli Fogella (McLovin) neměl žádné profesionální fotografie, a tak se jednoduše vyfotil svým mobilním telefonem. Během natáčení erotických scén pak musela být na place i jeho matka, neboť to přikazují americké zákony. Christopherovi bylo totiž v době produkce pouze 17 let.

V tomto roce bude opět útočit na naše bránice po boku Seana Williama Scotta a Paula Rudda v komedii ROLE MODELS. Opět s brýlemi a výrazem geeka. Ve fázi post-produkce je animovaný film HOW TO TRAIN YOUR DRAGON, jejž obohatí svým hlasem společně Gerardem Butlerem nebo Jonahem Hillem (první kolega ze SUPERBAD). Dále se na Christophera můžeme těšit ve snímku THE YEAR ONE, což by měla být dobrodružná komedie s Jackem Blackem a Michaelem Cerou (druhý kolega ze SUPERBAD) v hlavních rolích.

Uvidíme na kolik ho McLovin poznamená do budoucnosti, protože pokud si bude i nadále vybírat typově podobné role viz. ROLE MODELS, mohl by spadnout do škatulky, ze které by nemuselo být úniku. Nakolik se věštba vyplní se dozvíme za pár let.

Tomášek "Meridius" Zemlerů

Herecká filmografie

Filmy

2019 How to Train Your Dragon 3
2016 Get a Job
Sousedi 2
Trollové
2015 Sharing (TV film)
Tag
2014 Dragons: Dawn of the Dragon Racers
Jak vycvičit draka 2
Sousedi
2013 Apokalypsa v Hollywoodu
Kick-Ass 2
Mládeži nepřístupno
The To Do List
2012 Ladíme!
Norman a duchové
2011 Book of Dragons
Dragons: Gift of the Night Fury
Noc hrůzy
2010 Jak vycvičit draka
Kick-Ass
Legend of the Boneknapper Dragon (TV film)
Marmaduk
2009 Rok jedna
2008 Velcí bratři
2007 Superbad

TV seriály

2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
Shell (S01E06)
Electric (S01E05)
The Great Indoors (TV seriál)
2012 Friend Me (TV seriál)
Jak vycvičit draky (TV seriál)
The Far Cry Experience (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)

TV pořady

2017 The 43rd People's Choice Awards (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
2009 Spike's Guys Choice (TV pořad)
2008 MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Answer to Yourself (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace