Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nějaká sloučenina Predátora a Boba Fetta běhá kousek za Hurghadou a cvičí existenciální formu sci-fi. Budiž, proč ne, kdybych neviděl film Můj nepřítel, hodně by se mi to líbilo, takhle jsem jen nahlížel do té bublaniny a čekal na akci či nějaké překvapení nebo nějaké dramatické vyvrcholení. To se nedostavilo. Na amatérský snímek skvělý, na profesionální film slabý. Druhý díl snad opustí od hraní šachu v poušti a bude lepší, akčnější a alespoň trochu originálnější. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu záživnější než lecjaké vysokorozpočtové sci-fi. Stačí dobrý nápad, pár ochotníků, kteří hrají, světe div se, lépe než někteří přeplácení hollywoodští herci/čky, trochu píle a inovace a ejhle. Dejte Collorovi pořádný prachy na nějaký sci-fi, třeba AvP 3 a nechme se překvapit. Ten chlápek má evidentně za ušima, ten chlápek ví, co dělá. Byl jsem velmi mile překvapen. Jak je to levné, tak je to chytré a je tam dost dobrých nápadů a vychytávek - CLEO - nejlepší laptop, co jsem viděl. Taky chci takovou hračku. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Na rozpočet luxusní vizuální záležitost se silným příběhem a dialogy, ze kterých se vám konečně nechce vyhodit lečo. A když přijde na řadu scéna, kdy se dovídáme, kdo je oním pronásledovaným, celé se vám to převrátí naruby. Není to extra akční, není to vizuální nájeb jako Avengers a už vůbec to není vtipný jako Diktátor. Přesto všechno je to jeden z nejmilejších filmových počinů poslední doby, který mi udělal obrovskou radost a dokázal všem, že i za málo peněz jde udělat hodně muziky. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché a přesto vysoce efektní a zábavné. Odkazy (těžko říct, jestli všechny záměrné) na mnoho sci-fi filmů a přesto poměrně originální zážitek plný překvapení. Je to jako jeden díl probíhajícího seriálu, postavy se tu spolu baví, jako bychom je dávno znali, nevíme vůbe nic o těch mnoha konfliktech celého světa, no a ten konec, ten si opravdu o to pokračování říká! Jinak je to ale skvělá žánrová jednohubka. Komorní a nepříliš trikovou atmosféru rozhodně vítám. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama