Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako survival scifíčko so zaujímavými obludkami ma to celkom bavilo (keď ma nerozčuľovali postavy). No pokiaľ ide o scenár, mala som dojem, že všetko sme to už videli niekde inde. Rozosiate v mnohých iných filmoch rôznych žánrov. Nápad to bol síce ambiciózny a spracovanie sa mu dostalo solídne najmä po stránke efektov, napriek všetkej snahe sa potáca medzi bombastickým blokbasterom a komornou ponorkovou vykecávačkou, pričom oboje má v sebe dosť logických dier. Škoda, že tvorcovia neboli takí ambiciózni aj ohľadom aspoň priemernej intelektuálnej náročnosti.... možno (veľké možno) tu mohol byť nový Matrix. Ale to už zo mňa hovorí túžba scifistu po novom kultovom diele ;-) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně! Konečně SCI-FI, které není natočeno formou třepající amatérské kamery a v noci, aby nebylo nic vidět. Ve SKYLINE se vše odehrává přes den, takže veškeré vetřelce můžeme krásně vidět. Parádní holywoodské efekty a triky. BLU-RAY je s perfektním obrazem a zvukem. Byla to velkolepá podívaná. Ubírám 10% za otevřený konec. Film si ode mne 90% zaslouží! ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako velkohubá scifi s monumentální výpravou, avšak tenhle dojem má človek asi tak prvních 20 minut. Poté zjistí nezáviděnihodný fakt, že se celý scénář a tím pádem i celý děj drží v jednom domě a že se charaktery rozvijí rychlostí šneka. Efektů moc není - čemu se také divit, když rozpočet snímku byl velmi malý. A když to všechno začne být konečně invenční a ustoupí klišé, je konec snímku. Naschvál ? Velmi nepovedený pokus z mála udělat hodně. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Podprůjemný hovnocení, který na zdejší databázi odborníků na všechno krom filmů, Skyline má je do nebe volající jelikož Skyline rozhodně neni podprůjemnej film. Skyline je průjemnej film a vy, neznabozi, jste mu ubrali 4% zaslouženýho hovnocení. Emzáky na Vás pozemšťané. Jinak k filmu - Gratuluju rejžům, že konečně se objevil někdo, kdo si nemyslí, že je strašně sqělý točit emzáky ve tmě, kdy je hovno vidět, a místo toho nám naservíruje emzáky za dne a my je tak můžeme vidět. Vzhledem k rozpočtu jsem až šukována, že vůbec nevypadají jako stádo pixelů a dá se na ně naopak hezky čumět. Parta lidí ve filmu má IQ srovnatelný s průměrnou velikostí penisu v ČR, takže je to, jak Vám snad došlo, jeden retard vedle druhýho. Nejhlavnější hrdinka je ale šukézní (a jako bonus i našukaná) a Erica Balfoura mám ráda už od dob Texaskýho masakru, takže jim jsem debilitu v jejich chování velkoryse prominula. Potěšil i starej známej detektiv Batista z Dextera. Děj je jednoduchej jak práce ve fabrice (omlouvám se všem koho se to dotklo ... ba ne mám to v piči) a celkově film nenudil a pobavil. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento film vypráví o nezadržitelně postupující globalizaci vesmíru. Mnoho nám již známých vesmírných forem života se mezi sebou vesele množí a kříží. K dokolanosti těchto mimozemských hybridů chybí už jen to nejdůležitější - lidská DNA. Tak to jen tak na vysvětlenou, pokud by někdo nabyl dojmu typu: "Kurňa, tenhle kousek vesmírné potvory už jsem někde viděl/a". Nakonec však "hybridi" dorazili na správné místo. Jejich strastiplná a miliony let trvající pouť za smyslem života došla úspěšného konce. A my konečně víme odkud se vzali Šmoulové. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V srpnu roku 2010 oznámila společnost Sony Pictures Intertainment, že zvažuje podat žalobu na bratry Strausovi za údajném plagiátorství některých scén z jejich snímku Světová invaze (2011). V březnu roku 2011 však společnost Sony oznámila, že nenašla žádnou podobu, čímž byli oba bratři očištěni. (Terva)
  • Celý rozpočet čítající 10 milionů amerických dolarů financovali Colin a Greg Strauseovi bez asistence jakéhokoliv studia. Samotné filmování stálo pouhých 500 000 dolarů, zbytek pak "spolkly" digitální efekty. (oje)
  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama