Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 1

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (152)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tahle komedie nezaujme ničím a je prostě jen filmem, s nímž vcelku příjemně strávíte necelých devadestá minut, aniž byste byli nasraní a tu a tam se zasmějete. Jenže pak se začnete nimrat v postavách a začínají vylézat klady. Představitel mladého gigola svou postavu střihl tak uvěřitelně, že normálně věřím, že je tak hloupý sám o sobě. Kristen Wiig jsem konečně viděl v alespoň trochu zajímavé postavě. Obrovsky mě potěšil mladý grind corista, chápejte, je to pravděpodobně první zmínka o grind coru, včetně hudební ukázky, v hollywoodském filmu, co jsem viděl. A to sdrce grind coristy prostě potěší, a přenese přes sebe i to, že je ta postava v podstatě jen tupý debil. Má to ale i své neduhy - MIla Kunis mě stále ještě nepřesvědčila o tom, že je herečkou jen pro její krásné oči a postavu (což z tohohle filmu doslova čiší), Gene Simmons je naprosto tragický, jak jeho postava, tak on sám, nevím proč, ale nemám ho rád. Bateman je prostě Bateman, zde v kladném podání. A jo, parkrát se u toho zasmějete a nejednoho může překvapit trochu netypická role Bena Afflecka. ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Jo to měla být komedie, tak to jsem nevěděl, ale všechny moje operace byly vtipnější! Čemu jsme se měli smát? To by mě zajímalo, varlatům, nevěře, no tak to byla prča!!!!! Většinou se vciťujeme do postavy hlavního hrdiny a tak mi moc do smíchu nebylo a jestli si myslíte, že to skončilo dobře, tak naopak!!! Vše při starém a zas bude trpět, už to nikdy nechci vidět, nechápu ty herce, jak v tom mohli hrát. ()

Reklama

SelfishMan 

všechny recenze uživatele

Jsem docela rád, že jsem se úplně nenechal těma 55% odradit a stejně se podíval, protože i přesto, že to není nabité fóry a vtipy nebo nadmíru originálním příběhem, působí film mile a jakoby ze života. Poměrně různorodá sestava postav (trošku exotů) a dobrých hereckých jmen...hlavně u mě zabodoval super sympatický trochu naivní podnikatel Jason Bateman, znuděná manželka Kristen Wiig, J.K. Simmons a trochu slabší ale stejně slušný feťák Affleck. Mila Kunis vypadala sice úchvatně, ale mnoho prostoru neměla a role zlodějky k ní...no nevím. Toho souseda bych asi už druhý den srazil na té příjezdové cestě tím bavorákem... Předpokládám, že víc než jednou film nikoho nepřitáhne, ale jako odpočinkový odpolední snímeček příjemné. 65% ()

Chicony 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na odreagování, která neurazí. Neočekával jsem vodopády vtipů a nezapomenutelných hlášek, čehož se mi nakonec ani nedostalo. Přesto je Extrakt rozumný a originální film, na který jsem se rád podíval a klidně bych se i podíval znovu. Ačkoliv Ben Affleck není mým oblíbencem, za tím barem v roli zarostlého jedince, který rád vše řeší práškem či drogou, mu to docela slušelo. Mila Kunis je nádherná a je neodmyslitelným doplňkem (nejen) tohoto filmu. ----- "But this Step guy, he's the Holy Grail. See if both his balls had been knocked clean off, it'd be a good case, but not a great case. and with no balls, he's no man at all. The jury will never feel they can walk in the shoes of a ball-less neutered He-She freak. But Step! He's got one ball! Barely. But to a jury, he's still a man. And that man is hanging on by a thread. I'M TELLING YOU, THIS MAN IS A FUCKING POWERBALL. THIS GUY IS A... Oh hello. I'm Joe Adler." ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Takové zmatené spojení několika příběhů do jedné ne zcela celistvé linie. I tak ale může vzniknout zajímavá komedie s několika dobrými vtípky. Co je ale jednoznačně největším tahákem filmu jsou herci- Mila Kunis je svou krásou dokonalá, ať už hraje cokoliv (škoda, že tady nedostala více prostoru), Jason Bateman působil, jakoby hrál sám sebe (role mu vážně skvěle sedla) a s Benem Affleckem jsem se takto nebavil už dlouho. Celkově je to komedie, která nijak neprorazí, ale na zpříjemnění nudného odpoledne/večera je jako dělaná. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)
  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama