Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (570)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Skvěle rozjeto, ale druhá polovina trochu ztrácí dech, protože se už víc hraje na romantickou strunu, kde už horko těžko vymyslíte něco nového. Ale Klamači srdcí i to odpustíte, protože má několik kultovních momentů (Durisův ksichtík, když se pokoučí rozbrečet, polský instalatér plus italský závodník a samozřejmě narážky na Hříšný tanec). Vrchol filmařiny to není, ale napočítejte mi na prstech skvělé romantické komedie vzniklé v posledních pěti letech. Klamač srdcí k nim určitě patří. A děkuju tvůrcům, že si na konci odpustili velké odhalení a uraženou hlavní hrdinku. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

K(l)amač srdcí neprichádza s ničím prevratným ani novým a obsahovým klišé nemá čím nadchnúť... no keď preniknete do tej francúzskej atmosféry, ktorá vysiela energiu na všetky strany, k tomu si pripočítate svieži humor, lietajúce iskry, nežné romantické malichernosti - rozhodne by ste nemali byť sklamaní. Prekrásne monacké scenérie + neodolateľný Romain Duris a lá Patrik Swayze (Hriešny tanec) v tej najkrajšej gýčovej scéne, akú si len viete predstaviť :-) ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

(K)lamač srdcí je jako dobře zkonstruovaný stroj. Na začátku měli tvůrci poměrně originální nápad a začali jej realizovat. K dispozici měli mnoho výborných součástek - perfektní herce, decentní humor, jenž není vlezlý, parádní soundtrack a v neposlední řadě skvěle zvolené prostředí. Jako celek potom tento snímek výborně funguje, pobaví, zaujme a potěší. Velmi příjemná podívaná. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

A tak se potkaly dvě strašidelně strašidelný zubiska; z toho jedno si zahrálo na donchuána a druhý se v jednom kuse snažilo tvářit děsně svůdně. Eh, never more ... (Aspoň že ten Hříšnej tanec jim šel). --- Ale teď vážně. Umělecky zazděnej film, a to právě vůbec ne castingem (páč voškliváci to ustáli aspoň herecky). Na vině je takřka výhradně scénář. Dexterovskej komplex na jedný straně zavalil jeden obří bobek, přičemž vnitřní boj na straně druhý byl taky jen sotva naznačenej ... Vanessa šla zkrátka do kolen až moc hladce na to, jak blízko byli ti dva svatbě i jak šťastní se na oba první pohledy zdáli. A závěrečná čtvrthodina? To byl tak nechutnej... ošklivá věc - že bych až zvracel. Určitě jedna z nejslabších teček, jakou u hromadně chválenýho francouzskýho filmu pamatuju. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Podla traileru som ocakaval taku priemernu francuzsku romanticku jednohubku, ktorej dam asi 3*. Asi po hodinke som sa rozhodol, ze dam tejto skvelej komedii urcite viac, nez 3*. A zaver filmu rozhodol az na piatu *, pretoze som necakal, ze to bude taka prijemna, zabavna komedia, ktora sa vydarila az do takej miery, ze neviem vysvetlit preco by som jej mal dat 4*. Na zaciatku su zoznameni traja hlavni hrdinovia, co vlastne robia a ako profesionalne dokazu zlomit srdce niekoho, ak si to niekto za financnu ciastku zela. Vyzera to tak, ze su profesionalni do takej miery, ze nebude problem zlomit srdce ani Vanesse Paradis, avsak mylili sa a vtedy nastanu mnohe komicke situacie. Niektore sceny boli predvidatelne, avsak nechal som sa prekvapit, ako si tvorcovia poradia so zaverom a podla mna to zvladli perfektne. Je to jedna z komedii, na ktoru dlho nezabudnem a urcite si ju rad opät pozriem... 11.01.2011 ________ Romain Duris - (Alex Lippi) +++ Vanessa Paradis - (Juliette Van Der Becq) +++ Julie Ferrier - (Mélanie) +++ Francois Damiens - (Marc) +++ Héléna Noguerra - (Sophie) +++ Andrew Lincoln - (Jonathan Alcott) +++ Hudba: Klaus Badelt +++ (Videl v kine 11.01.2011) +++ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)

Reklama

Reklama