Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Suits neboli kravaťáci, což je mimochodem jeden z těch lepších názvů, které byly přeloženy z originálního názvu, jsou velmi sympatičtí, vtipní a i to napětí tam je v jisté podobě. Všechny postavy v tomto seriálu jsou výborně napsané i zahrané no a Luis je hovado! První řadu jsem dal téměř na jeden zátah a u té druhé jsem už čekal na nové díly, které byly rovněž parádní. No a díky mému bratrovi jsem si tento seriál střihl celý znova společně s první částí třetí řady za jeden víkend. Také velmi oceňuji parádní soundtrack, zvláště pak v závěrečném díle druhé řady na konci dílu mne hudba od The XX velmi umocnila zážitek z dané scény. Což způsobilo, že jsem si danou scénu pouštěl asi třicetkrát. 1. řada - 9/10, 2. řada 9/10 Třetí řada je slušně rozjetá a už se těším na březen, až to vypukne. // Třetí řadu mám úspěšně za sebou a pořád se nemůžu zbavit pocitu, že je to neskutečná pecka! Na ten špatný pocit v žaludku při závěrech každé řady si začínám pomalu zvykat, ale ten parádní soundtrack v každém díle rozdýchávám jen stěží. 3. řada - 9/10 ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost. Ať už se jedná o propracovanost a psychiku postav (což jsem naposled viděl možná tak v BSG nebo Spartakovi?), skvělé vtípky a odkazy na jiná díla, zábavné dialogy a hlavně postavy, postavy a postavy! Ať už je tam zrovna nějaký sympaťák, chytrák, slizoun, vlez prdelka... vždycky tu postavu budete mít rádi a nebude vás tam štvát. A že občas ani nechápu, jak ten případ vyřešili? Co na tom záleží. Edit: S přibývajícími sériemi však ubyly jednotlivé případy a přidal se důraz na navazující příběh a osudy postav. Žel bohům už to pak po čase začalo působit zmateně, nereálně a zkrátka už dost překombinovaně. Finále páté řady byl ovšem skvost. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Šaty prý dělaj člověka a ten, kdo si po ulici vykračuje v drahocenném obleku, se ve společenském žebříčku nachází na nejvyšších postech. Minimálně to tak chodí ve světě advokáta Harveyho Spectora (Gabriel Macht). Geniální podvodníček Mike Ross (Patrick J. Adams) se musí s životem mezi právnickými predátory sžít, ač nikdy nestudoval příslušné školy. Stále mu samozřejmě hrozí odhalení ze všech stran, což je jediným hnacím motorem pro poněkud stereotypní epizodický seriál, který se svým pojetím trochu blíží k právnickému Dr. Houseovi. (E01-E07) ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí všech dosavadních 22. dílů, musím přiznat jak jsem se v celé první sérii vžil do role právníků, obhájců nebo státních zástupců. Harvey Specter je pro mě novou oblíbenou seriálovou postavou. Spolu s Mikem Rossem se do toho pořádně obuli. Ve druhé, desetidílné sérii už jsem neměl tak jiskřivý pocit. Každopádně jsem shlédl 21.dílů během 4.dnů. Nepočítám pilotní díl, ten jsem viděl již dříve. Velké plus. Už se těším na 3.sérii. 1.1.2013 ! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si: Další seriál z právnického prostředí? Co nového může proboha ukázat? A ukázal... Může být vtipný, inteligentní, uvolněný, může být dobře obsazen, plus obsahovat lehké (a hlavně realistické) techtle mechtle. Chemie mezi VŠEMI postavami je prostě skvělá, jejich výběr se producentům moc povedl. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Písnička, která hraje na konci epizody, je „The One I Love“ od Mirror Fury. (Duoscop)
  • Úvodní titulky se v plné délce objeví poprvé až ve druhé epizodě Omyly. (don corleone)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama