Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (165)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Filmy, jejichž jediný zdroj humoru těží z tělnatosti, jsou ubohé. Snímky, kde se považuje za vtipné mlácení žen kytarou přes obličej (ať už jsou ty ženy jakkoliv odpudivé) jsou trapné. A hrubozrnné komedie, které se samy sobě snaží dodat hlubokomyslnost tím, že odhalí citlivé jádro dosavadních padouchů a ukážou je coby láskyhodné bytosti svedené na dráhu zločinu jen nešťastnými okolnosti, jsou zoufalé. ___ A tohle všechno snímek, kde se nenajde jediný vtip, je: ubohý, trapný a zoufalý. Ještě navíc: chudák exterminátor Robert Patrick jde sice za svým cílem stejně úporně, jako když ještě býval z tekutého kovu, ale už to zdaleka není ono, protože mu nakope zadek každá ženská. /9. 2. 15./ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Z cizího krev tedy možná neteče, ale při sledování tohoto snímku možná nejednomu divákovi začne ona krev téct z očí, uší a intelektuálnímu publiku nejspíš i z pr…, pardon, z řiti. Jediné, co tu totiž vážně stojí za pozitivní zmínku, je sympatický Jason Bateman, jenže ten na druhou stranu upřímně neumí zas moc hrát, jinak je to ale fakt krizovka. Melissa McCarthy se sice opět snaží řádit jako ze řetězu utržená kráva, ovšem stejně tak opět to ani trochu není zábavné a z obsazení už nikdo další nestojí ani za zmínku. Zápletka je taková typická americká naivitka a nesoudná propaganda jejího úžasného obyvatelstva, s hloupým, nenápaditým a otravným dějem, s nudně předvídatelným vývojem a samozřejmě tak triviálním závěrem, že výraz happyend je ještě jen slabý odvar. Nicméně musím zároveň ale i přiznat, že tvůrci tentokrát až tak často nesklouzávali k nějakým, pro tento typ filmů obvyklým, trapným scénkám, což upřímně oceňuji. Nejzásadnějším problémem tohoto snímku je ale každopádně jeho nevtipnost, kdy tedy ovšem nejde ani tak o to, že by různé komické situace, či repliky nefungovali, jako spíš o to, že oni se tu žádné komické situace, či repliky v podstatě ani nevyskytují, což je pro film, který se snaží tvářit jako komedie, docela velký průšvih. Mě zkrátka tento film nebavil, nezaujal, přišlo mi to celé strašně nevýrazné, prostě neshledávám důvod vidět. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

S plánem zapadnout mezi ostatní jsem si nasadil svůj trénovaný křečovitý úsměv a čas od času jsem ho doplnil nějakým haha. Ale brzo jsem zjistil, že neobelstím ani sám sebe. Neříkam, že jsem se vůbec nezasmál, ale dost času to byl spíš takovej ten zoufalej smích. Celý to byla taková trapná křeč. Co je ale daleko horší, hrozně často mě film rozčiloval - ten Jason Sandy Bateman Patterson mě hrozně sral, nechoval se jako chlap ale jako buzík. O tom, jak byl příběh nereálnej se snad ani nemá cenu zmiňovat. Přesně tyhle filmy ze mě dělaj morouse, protože pak prohlašuju, že "nemám rád komedie". Takovýhle teda fakt ne, já mam asi spíš rád ty dobrý...když si navíc uvědomim, že jsem za půjčení týhle kraviny vypláznul 3€... (věděl jsem, že to bude sračka, ale kdo by trhal partu?). (30%) ()

windows 

všechny recenze uživatele

Průměrná a k tomu americká "komedie". Ta tlustá herečka měla chvílemi dobrou chvilku, vysává konta a na ně se baví, ale jakmile policie "sere" na své občany, které má chránit, vydá se poškozený Jason Bateman ke zdroji problémů a snaží se ji přivést na stanici přes půl ameriky... Vcelku trapná sranda...místy jsem se ale i zasmál...titulkám na konci. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Jako nechápu, co to mělo být? Začátek, než se rozjel, děs. A pak se to teda jakože rozjelo, ale ne dobrým směrem. Byla tu snaha o vtip, ale spíš to bylo nucený až trapný. Spíš tu byly takové ty WTF momenty, jako celý film se nesl v tomto duchu. Melissa McCarthy byla vážně otravná, jak tady píše už více lidí, až možná ke konci se to zlepšilo, ale Jason Bateman to zahrál dobře. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama