Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (138)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

No - první díl, který je jakože dvojdíl - tak ten mě navnadil, ale pak jsem si sama říkala - co se tam sakra bude vlastně dít dál :D :D :D A jako - je to dobré, je to vtipné, hlavní postavu Phila považuji za úplného debila, kterému asi o té samotě zdegeneroval mozek - případně - zdali byl takový doopravdy i před vymřením lidstva - je to opravdu "štěstí", že přežijí takový :D Další - žena - která přežila - super případ, který má velice zajímavé choutky v sexu :D :D No a další a další :) Rozhodně mě nejvíce zaujaly cca poslední 3 díly - kdy se cítí ohroženi od ostatních přeživších - což je paradox a taky vztah Mikea a Phila se mi líbí :) :) Závěr je super :) a jsem zvědavá co dalšího vymyslí :) ()

feryk 

všechny recenze uživatele

První tři díly super, poté seriál rychlým tempem upadá a jak už tu někdo zmínil, s příchodem dalších lidí se řeší jen vztahy a o zemi bez lidí už defacto nejde, což je škoda, protože by to mohlo být velmi zajímavé. Místo toho se dočkáme pokleslé zábavy s vtípky více trapnými a hlavní postavy tak těžce přehrávají, až má člověk chuť to vypnout. Za dobrý start tři hvězdičky. ()

Reklama

987Castiel 

všechny recenze uživatele

Po 8. epizóde: Seriál splnil moje predstavy. Logiku ani nič podobné nehľadajte... Humor je veľmi vtipný najmä vďaka hlavnej postave. Trochu trápnosti sa občas vyskytne, ale všetko je to úmyselné a dotvára to atmosféru. K deju.. postavy začali pribúdať dosť skoro... čakal som viac epizód s Philom samotným a taktiež vplývajúc z názvu som myslel, že bude ozaj jediný muž a pribúdať budú len ženy, ale nevadí. Pokiaľ však seriál zmení podobu z post-apokalypsy na telenovelu o vzťahoch tak hviezdy pôjdu výrazne nadol. Friggin Todd! Nová droga! ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Svojská zábava. Chápem, že to nesadne každému, ktorý čaká situačnú komédiu a skvelé zápletky. Ja osobne som si vystačil s geniálnym Willom Fortem, ktorého trápnosť a suchosť mi privádzala slzy do očí a úsmev na tvár a cítil som sa v jeho spoločnosti bytostne trápne. To, že tam postupne pribúdali postavy je samozrejmosť, seriál o jednej alebo dvoch postavách by mal nulovú životnosť. Záverečné cameo skvelé, no mám pocit, že ako postava to bol one timer...... a nebol. Nakoniec to zvládol, len škoda, že museli scenáristi blbnúť. Druhá séria ma opäť zabavila, dokonca v sebe mala aj napätie, charaktery sa niekam pohli a záverečná ukážka, že je Phil pod celou tou debilitou vlastne zlomený muž, bola fajn. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Slovy těžko vystihnout, jak mimo humor v tomto seriálu je. Hlavní postava je neuvěřitelnej blbec a v první sérii navíc regulérně zlej člověk. V pozdějších sériích se z Tandyho stane pouze iritující hovado, ale zároveň velice vtipné hovado. Will Forte do toho dal všechno a zahodil i poslední zbytky sebeúcty. Chápu, že spoustě lidí tohle nemůže sednout, ale myslím, že jakmile překročíte určitou mez, začnete mít ty postavy vlastně rádi. Idiot Tandy v kombinaci s totálně pošahanou Carol je prostě něco, co konkurence nenabízí. Až "Poslední muž" skončí, tak mi bude chybět. Další důkaz, že na co Phil Lord a Chris Miller sáhnou se promění v čiré dobro. P.S. Camea Willa Ferrella a Jacka Blacka patří k těm nejlepším. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama