Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Žralokanáda" významné filmové produkční společnosti "Asylum & Syfy comp.", jakož i můj názor na celou řadu jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod ala Bond neměl chybu, pak už následovalo to, co by měl divák očekávat. Opět odkazy na řadu snímků, krvavé zákusy a jednou z nejlepších scén je ta s novorozencem. Hodnotil bych výše, jenže tentokrát mi přišlo, že žvanivé pasáže měly až nepřiměřeně velký prostor. Pobavila horská dráha, oběžná dráha kolem Země i s vtipným zakončením a povedená reklama na studio Universal. A jako vždy plejáda známých herců, kdy jen namátkou potěšili třeba Lou Ferrigno (nejznámější role Hulk) nebo Jackie Collinsová, která hrála samu sebe. Pro fanoušky a diváky nad věcí stále pěkná zábava, kde se pro vědro krve nejde daleko. ()

Reklama

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

sharknado jse série která mě pomalu ale velmi jistě přestává s každým dalším dílem bavit. první díl (kterému jsem dal pět hvězd) byl geniální v tom jak nechtěně humorný byl. byl to snímek který se bral naprosto vážně (nebo se tak alespoň tvářil). dvojka (za čtyři hvězdy) v tom pokračovala a na konci předvedla ohromný a hodně vtipný gejzír ulítlostí, což bylo fajn. ale už tady bylo cítit kam budou tvůrci tuhle frančízu směřovat. no a máme tu trojku u které si tvůrci nejspíš řekli, jakou největší blbost dokážeme vymyslet? je tu všechno. žraloci požírají lidi. žraloci zniší washington d.c. a všechny jeho pamětihodnosti, žraloci zničí zábavní park (nejlepší scéna ve filmu) a nakonec jsou zde i žraloci ve vesmíru. nefunguje tu vůbec nic. celé je to už jen komedie. horor není nikde. logika (v rámci těhle filmů) v háji a navrch david hasselhoff v roli, kde je mi tak nesypatický až to bolí. nechápejte to špatně. pořád je to sranda. pořád to ujde ale už to není ono. musím přiznat že na čtyřku se netěším. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sr...pitomost. Naprosto stupidní, brutálně hloupá, těžko nazvatelná filmem. Tak strašlivá blbost, že se u toho jeden i baví. Kouzlo nechtěného, přitažlivé některými zvučnějšími jmény. Shitonado 3, aneb Steve se zlatou motorovkou nad americkou armádu a vlastně, nadevše! Budu se ještě někdy dívat? Oh Hell no! Leda z recese... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama