Reklama

Reklama

Malé ostrovní městečko Amity, jehož hlavní příjmy plynou z letních měsíců, se pomalu vzpamatovává z finanční katastrofy, způsobené před čtyřmi lety řáděním krvelačného žraloka. Zdá se, že lidé se začínají vracet, a starosta se dokonce chystá na setkání s bohatým podnikatelem, který tu investuje do realit. Právě v době jejich setkání se dva potápěči vydávají prozkoumat oblast, kde před lety policejní náčelník Martin Brody zabil obrovského žraloka. Nečekaně se objeví další obrovský žralok a oba potápěče zabije. Kapitán pobřežní policie Martin Brody se marně pokouší přemluvit starostu, aby byla uzavřena pláž. Všichni se totiž bojí, že ztratí své zisky. Domnívají se, že Brodyho obavy jsou jen projevem traumatu vyvolaného předchozím střetem se zabijáckým žralokem a nedbají varovných slov. Brody však nespouští oči z mořské hladiny, a když zahlédne známý temný stín, způsobí poplach, který vyděsí turisty a rozzuří starostu, protože se ukáže, že šlo o planý poplach. Brody je propuštěn, když se vrátí domů, zjistí, že Michael a Sean přes jeho zákaz vyrazili s přáteli na moře. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Aké už len mohlo byť pokračovanie kultovej jednotky??? Buď prúser alebo obstojný priemer, v každom prípade lepšie to byť nemohlo...Našťastie Jaws 2 je viac ako dôstojným pokračovaním, ktorý nerobí svojmu predchodcovi hanbu...Napätie je obstojné, žralok rovnako "rozkošný" pričom aj producenti dosiahli svoje prachy...Pre "Jaws fans" určite hodné pozretia... ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Zoberte si papier a pero, napíšte tam všetko čo sa vám ľúbilo na prvom diely a potom to vydelte dvoma. Zlý film to určite nie je, no citelne mu chýba Spielbergov rukopis, postavy niesú ani zďaleka také 'plastické' ako v jednotke (ono sa tomu ani nedá diviť, keď ich je tam za tucet) a v neposlednej rade, je to predsa už len mlátenie starej slamy. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

napriek navysenemu rozpoctu posoby pokracovanie spielbergovej klasiky absolutne lacno a hlavne zbytocne a potvrdzuje znamy fakt ze i napriek tomu ze ak mate k dispozicii velky balik penazi tak je vam prd platny ak ste slaby reziser bez riadnej vizie a talentu. jediny roy schneider za nieco stoji ale zvysok obsadenia (hlavne decka su otrasne) je hrozny a akcne sceny vas iba ked tak rozosmeju... ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Klasický syndrom všech sequelů počátku osmdesátých let. Příběh jede podle osvědčené šablony, vše je větší, výbušnější, krvavější a samozřejmě epičtější. Kupodivu to nedělá ostudu ikonickému rybímu dobrodružství. Nenadchne ani neurazí. Aspoň, že se tvůrci drželi nastavené béčkovitosti. ____ John Williams znovu boduje! ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Druhé Čeľuste sú jedným z tých filmov, ktoré by mali byť zaliate do betónu a hodené na dno Mariánskej priekopy. Film vykalkulovaný tak, aby na neho prišlo čo najviac ľudí. Je tu dieťa, sú tu teenageri, je tu Scheider, no nie je tu krv ani strach. Iba strašne vykalkulovaný korektný film - bez odvahy baviť alebo strašiť. Filmový hnus a ukážka ako sa filmy točiť nemajú! Film nakrútený tak, aby sa na neho nikto nehneval. A to je na ňom najhoršie. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (27)

  • V jedné scéně s lodí můžeme vidět člověka, jak si čte knihu "Jaws" od Petera Benchleyho. (PußyMagnet)
  • Ellen Brody říká manželovi, že Matt Hooper volal a říkal, že byl na Auroře. Jedná se o odkaz na první film, kde Hooper odmítl na Auroře studovat, aby se mohl věnovat žralokům tyranizujícím pobřeží. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama