Reklama

Reklama

VOD (1)

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nedopátral jsem se, že by byl film natočený podle nějakého comicsu, ale všechno tomu nasvědčuje: Scénář psaný rukou někoho, kdo má v hlavě zdánlivě úplně nasráno a zároveň slušná porce explicitního násilí a roztomile sadistických okamžiků (řezání oka visícího na nervu, vražda pastelkami a pravítkem atd.). Holčina v hlavní roli je sice od pohledu protivná až běda, ale postupně jsem ji vzal na milost, i když druhá Hit Girl to opravdu není. Za další zmínku stojí ještě impozantní kříženec sasquatche a neanderthálce z hloupě zkarikované partičky členů Aryan Brotherhood. // Po druhé projekci spokojeně přihazuju čtvrtou, asi jsem se tenkrát nějak špatně vyspal, nadprůměrně vydařená relaxačka. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Neublížím ti,“ křičí jeden ze čtyř vězňů, kteří zabili dva hlídače a při transportu pláchli. „Já tě zabiju,“ řve o pár vteřin později. To na malou holku nepůsobí zrovna důvěryhodně. Obzvlášť když tahle banda už pár přešlapů udělala. Dospívající děvče má totiž strávit pár dní s otcem a nastávající macechou na chatě, v jejímž sklepě šéf bandy kdysi do plechovky ukryl vzácný klíč. A teď si pro něj přišel. Děvče, které před časem v citlivém věku přišlo o matku, nemá zrovna dobrou náladu. První půlhodinka vypadá na slušnou naháněnou, zbývající hodina už moc radosti nepřinese. Úvod je solidně střihově uchopený, trestanci vypadají drsně, chata v lesích dává tušit, že by mohlo jít o fajn béčko. Jenže likvidace nezvaných hostů je spíš úsměvná než napínavá, Kevin James s hákovým křížem na palici, jenž nás roky trápil svými podprůměrnými komediemi, chce dokázat, že zvládá vážnější role. Ale jo, jen má tu smůlu, že musí z úst vypouštět hrozné věty. A samotná titulní holčička a její nasupené mračení? Raději bez komentáře. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Becky" vnímam ako solídny akčný thriller. Možno to niektorí môžu ohodnotiť aj ako horor, no pre mňa sú toto viac thrillerové filmy. A fungovalo to veľmi dobre. Lulu Wilson skutočne ukáže svoju temnú stránku, no rovnako sa ukáže aj temná stránka Kevina Jamesa. Nikdy som ho v takejto role nevidel a prešiel teda solídnou premenou. Dokonca som mu tú jeho rolu Dominica solídne uveril. Akčné momentky sú dobré a jednotlivé vraždy solídne spracované. Mimochodom to nepovažujem za spoiler, lebo to trailer už celkom solídne naznačuje. Takže to len potvrdím. Je tu niekoľko dobrých momentov, Apex je podľa mňa najlepšia postava filmu a je vidno, že prechádza ťažkým konfliktom v sebe samom. Neviem čo také by som filmu vytkol. Možno to nie je najoriginálnejším filmom čo som videl, no občas človeku padne dobre vidieť jednoduchý revenge thriller, ktorý má dostatok dobrej akcie. A v tomto smere si film svoju úlohu splnil. Ak máte radi revenge thrillery, myslím si, že "Becky" vás môže celkom príjemne potešiť. Hodnotenie: B ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak ja to hodnotenie nakoniec dám vyššie, než si možno film zaslúži. Ono totiž film po prvom bode obratu naberie slušné obrátky a nezastaví sa až do konca. Či skôr ešte viac časom naberá na tempe a dočkáme sa stále viac a viac krvavejších a nápaditejších vychytávok. Čaká nás aj zopár rozpačitých momentov, tak ale pri malom projekte sa dá toho odpustiť viac. Som rád, že násilie nie je prvoplánové a určené primárne pre zábavu diváka, ale tvorcovia sledujú určitý myšlienkový ciel a ten nakoniec aj dosiahnu. Mohli ísť samozrejme aj ďalej, ale na druhú stranu, ak film získa nejaký ten kultový status, pokračovanie by určite nebolo od veci, či mohli by sme sa dočkať aj celého seriálu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když dojde na likvidaci záporáků, tak to ještě jakž takž ujde, ale na to, že má film v žánrové kolonce na prvním místě přídomek akční, je tu těch rubaček zoufale málo. O to víc divák může "obdivovat", jak je Lulu Wilson nesympatická či jak to Jamesovi nejde. Vůbec sestava uprchlých trestanců působí směšně a dělá věci, nad kterými se nedá než kroutit hlavou. Pokud by to režisérská dvojice podala jako variaci na Hannu kladoucí v okolí lesní samoty pastičky á la Rambo, mohla to být výživná béčková jednohubka. Jenže bohužel. 30% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Když Kayla (Amanda Brugel) používá nůž k přeříznutí pásky na Tyově (Isaiah Rockcliffe) zápěstí, dělá to hloupě nebezpečným způsobem směrem nahoru, který by nebohého kluka bodl do obličeje, kdyby to nebyla rekvizita. (Johnny.ARN)
  • Vysílačky použité ve filmu jsou Midland LXT630 s dosahem až 30 mil. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama