foto

Amanda Brugel

  • nar. 24.3.1978 (42 let)
    Pointe Claire, Québec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Becky
The Education of Fredrick Fitzell
2018 Emmy
2017 Kodachrome
Tajemství matky představené (TV film)
2015 Room
2014 Mapy ke hvězdám
Volání
2013 Sex po dětech
Treading Water
2009 Death of Alice Blue, The
2007 Co kdyby Bůh byl sluncem... (TV film)
Kaw
2004 Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Beautiful Girl (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
Jack & Ella
2001 Jason X
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
1999 Vendeta (TV film)

TV seriály

2021 Příběh služebnice (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2020 Ledová archa (TV seriál)
Spravedlnost nikdy nenastoupila (E05)
I bez svého tvůrce (E04)
Přístup je moc (E03)
Jak se opovažuješ (TV seriál)
Šok a hrůza (E10)
Válečná mlha (E09)
Stav nouze (E06)
další epizody (6)
2019 Jak se opovažuješ (TV seriál)
Coup D’État (E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
Mayday (S03E13)
Oběť (S03E12)
Lháři (S03E11)
další epizody (9)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Slovo Boží (S02E13)
Po porodu (S02E12)
Holly (S02E11)
další epizody (10)
Zpátky do práce (TV seriál)
Vzpomínání (S02E13)
Kdyby ženy musely rodit (S02E12)
Při činu (S02E08)
další epizody (5)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Noc (S01E10)
Most (S01E09)
Jezábel (S01E08)
další epizody (9)
2016 Eyewitness (TV seriál)
The Larsons' Dog (E08)
They Lied (E07)
The Yellow Couch (E06)
další epizody (8)
Kim's Convenience (TV seriál)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Two (S01E02)
Episode One (S01E01)
Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Community of Dreadful Fear and Hate (S03E07)
Formalized, Complex, and Costly (S03E03)
další epizody (5)
2013 Seed (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Til Death Do Us Part (S03E22)
V utajení (TV seriál)
Levitate Me (S04E10)
Hang Wire (S04E09)
Rock a My Soul (S04E04)
další epizody (5)
Skladiště 13 (TV seriál)
Líbej mě, navždy (S04E13)
2012 Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Contact (S01E02)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
2011 InSecurity (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky