foto

Amanda Brugel

  • nar. 24.3.1978 (39 let)
    Pointe Claire, Québec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Room
2014 Mapy ke hvězdám
Volání
2013 Sex po dětech
Treading Water
2009 Death of Alice Blue, The
2007 Co kdyby Bůh byl sluncem... (TV film)
Kaw
2004 Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Beautiful Girl (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2002 Jack & Ella
10,000 Black Men Named George (TV film)
2001 Jason X
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
1999 Vendeta (TV film)

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Nolite Te Bastardes Carborundorum (E04)
Late (E03)
Birth Day (E02)
další epizody (4)
2016 Eyewitness (TV seriál)
The Larsons' Dog (S01E08)
They Lied (S01E07)
The Yellow Couch (S01E06)
další epizody (8)
Kim's Convenience (TV seriál)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Community of Dreadful Fear and Hate (S03E07)
Formalized, Complex, and Costly (S03E03)
další epizody (5)
2013 Seed (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
M.V.P. (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
Newsroom, The (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace