Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (200)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když jsem četl jak to všichni unisono odjebali když to přišlo do kin tak jsem se těšil na pořádně pokleslou a zvrácenou zábavu, ale bohužel je to opravdu jenom strašně nudná sračka k posrání. Řečeno slovy klasika : jsem zvědavej kam až to s těmi komiksovkami dojde, ale nebude to prima. Každopádně do letošního zatím unylýho roku tak nějak zapadající.15% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Madame Web alebo film o tom ako sa Dakota Johnson v 116 minútovom filme najprv prvú hodinu snaží pochopiť, či vidí skutočne do budúcnosti (aj keď divákovi to je jasné tak od piatej minúty); následne pol hodinu cestuje po svete, aby pochopila prečo a v závere tam je pätnásť minútová akčná scéna ako z televízneho seriálu, aby sa z dievčat nakoniec mohli v poslednej minúte filmu stať superhrdinky a navliecť si superhrdinské kostýmy. Ach jo ... ja fakt neviem čo týmto superhrdinským počinom chcelo Sony v roku 2024 dokázať. Je síce pravda, že som po všetkých tých maximálne zdrvujúcich recenziách čakal omnoho horší zážitok a Madame Web nie je vyslovene odpadovým filmom (tie vyzerajú trochu inak), ale tu aj akákoľvek chvála prakticky končí. Inak sa jedná o absolútne neorigininálny, nezaujímavý a nezáživný film, ktorý vo všetkých aspektoch pôsobí ako pilot televízneho seriálu zo CW (Supergirl, Naomi, Batwoman), ku ktorému už nikto nenatočil ďalšie epizódy a nejakým omylom zablúdil do kín. CELKOVO: 4/10 ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Kamoško, Morbius je oproti tomuto majstrovské dielo. Spider univerzum proste nefunguje. Je však dobré, že tieto hovná vznikajú, aspoň to dáva väčší priestor pre docenenie prvého Venoma. A to nás tento rok čakajú ešte dva počiny. Takže nie, Madam "50odtieňov" Web nepotrebuje byť videná v kine, teda pokiaľ sa nevoláte Rado Procházka. Len za vtipnosť ultraslabučká 1 z 5 (Kino Mladosť, premiéra) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Opäť som bol jeden z minima tých, kto sa tešili a po tých reakciách som bol pripravený sypať si popol na hlavu.  Potichu som svoju tešivosť pretransformoval z viery v sexi superhrdinky do nádejí na zábavný camp. A ono tak nejak nič. Prvá polka ešte s prižmúrenými očami v TV ujde, lenže potom už nič neprijde. Neprijdu sexi superhrdinky, nepríde zaujímavý nápad, jediná dobrá akčná scéna, neni to bohužiaľ ani nechcene smiešne. Proste len film prostý akéhokoľvek potešenia. Mrhanie herečkami aj postavami. 35% a ak to eše vôbec možno považovať za klad, je to o trošku menej zlý film, ako bol Venom 2. 🥴 ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Nemnohým uživatelům, kteří sledují mé komentáře, asi neuniklo, že nejsem žádným velkým filmovým znalcem. Hlavně si moc nepamatuji jména ani tváře hereček a herců, zvláště těch zahraničních, takže nemohu porovnávat, jaký výkon podali v tom či onom filmu. Nicméně jsem si náhodou všimnul, že v tomto filmu hraje Dakota Johnsonová. Zaujalo mě její křestní jméno. Věděl jsem, že v USA existuje Severní Dakota a Jižní Dakota, ale že by tam měli i nějakou Johnsonovou Dakotu? Rozkliknul jsem její profil na ČSFD a zjistil jsem, že hrála už v mnoha filmech a že má hodně fanoušků. No dobře, beru i tuto Dakotu na vědomí. – Vzhledem k tomu, že Madam Web se zde momentálně pyšní označením 825. nejhorší film, jsem nečekal žádné umělecké arcidílo; kromě toho jsem si předem přečetl asi dvacet komentářů. Dakota vypadá pěkně, ale film má totálně slaboduchý scénář. Možná by pomohlo, kdyby se děj hojně prošpikoval erotikou. Tím se dá zachránit ledasco. Každý si jistě vzpomene na scénu z Goethova Fausta, která se odehrává v čarodějnické kuchyni a kde figuruje kočka. V upravené verzi Fausta, která se svého času hrála v Národním divadle, je tato scéna pojatá trochu jinak než u Goetha. Kočka, představovaná herečkou, tam říká: „Když to kolem chcípá, já se začnu svlíkat, vsadím na neřest.“ To jsou docela rozumná slova, která lze chápat i jako radu, jak vylepšit jinak plonkový film. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • První film, který použil úvodní logo 100. výročí společnosti Columbia Pictures na oslavu stého výročí založení studia. (Johnny.ARN)
  • Dakota Johnson uviedla, že nikdy nevidela žiadny film od Marvelu, "maximálne štvrtinu jedného z nich". (Arsenal83)
  • Po slabom kritickom a finančnom ohlase po uvedení filmu bol vydaný druhý kratší trailer, ktorý predstavuje postavy v ich superhrdinských kostýmoch, aj keď tieto scény tvoria menej ako päť minút z filmu. (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama