Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (256)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Další z řady průměrných amerických komedií pro puberťáky, kteří řeší trauma ze střední a (nebo) sex. Z prostého nápadu abstinence se dalo vytěžit mnohem víc, bohužel film sklouzne po šabloně nevýrazné romantické komedie. K mínusům patří i vcelku nevýrazní představitelé (Josh Hartnett má na kontě už lepší filmy), které si po pár letech vůbec nepamatuji. Stejně jako vtipné momenty, byly vůbec nějaké, co stály za to? Nakonec mírný podprůměr a dvě hvězdy musí stačit. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla kdysi dávno, ale s polským zvukem a angličtinou dohromady a bez titulek, takže jsem z toho moc neměla a navíc jsem si ani nic nepamatovala, jen ten ústřední námět. Nejsem z těch, které by při pohledu na Joshe Hartnetta taly slastí, nejsem ani z těch, kteří by vyhledávali romantické komedie, a po zkušenostech z filmy jako Holky to chtěj taky a hlavně Kluci to taky chtěj už vůbec nevyhledávám komedie, kde tématem je sex. Tenhle film byl navíc docela nudný, moc mě to nezajímalo, nebavilo a už od začátku bylo jasné, jak to skončí. Pro mě spíše ztráta času. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý děj s určitou myšlenkou naprosto nevyužitý. Námětově to vypadá na další ´prcičovský´ snímek, ale není tomu tak. Lehká komedie s romantickou šablonou se snaží pobavit, ale moc to nějak nejde. Humor je suchý a děj jako takový postrádá živost. Josh Hartnett se sice snaží, ale své postavě nedodal určité charisma a přesvědčivost. A tak se jedná o nenáročný film, který moc nenadchne, ale pro ty, co moc nechtějí u děje přemýšlet by postačit mohl. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak ohodnotit tento snímek? Viděl jsem ho kdysi dávno (tuším že v létě 2002) v kině, a to dokonce dvakrát. A pak až tento týden na Markíze. Změnil se nějak můj pohled na film, když jsem už o pět let starší? Vždyť tehdy mi bylo pouhých 15 let. Ano, trochu se mé nazírání na film změnilo. Ubral jsem jednu hvězdičku, takže tam zbyly tři, což je furt pěkné číslo. Komedie mám rád, tahle je navíc svým způsobem originální, místy i vtipná a co je hlavní, dá se na ní koukat. Herecké výkony jsou v normě, taktéž režie se povedla, scénář mírně nadprůměrný, takže tři hvězdičky jsou tím správným odrazem filmu. Jak už jsem napsal, komedie miluji, a pokud nejsou extrémně zvrtané, dávám průměrné hodnocení, takže tři hvězdičky a nazdar... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Scenárista Rob Perez povedal, že film ponúkol každému štúdiu a už len čakal na odpoveď. Nakoniec sa mu podarilo scenár predať. (Arsenal83)
  • Film je v Malajzii pre obscénnosť zakázaný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama