Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

Madison 

všechny recenze uživatele

Za filmové odkazy a niektoré vtipné hlášky dávam 2*, ale inak je to tak chaotické, divné a vizuálne odpudivé, že som sa takmer zbláznila od nudy. Aj pri animákoch potrebujem najmä komplexný ucelený príbeh, ktorý vo mne vyvolá záujem aspoň o niektoré postavy a nejaký ten dej a dramatické vyvrcholenie. Viem, že nie všetko by sa malo brať vážne a že tu ide len o snahu preukázať poctu všetkým možným sci-fi béčkam minulého storočia, no mňa to minulo oblúkom. Na zažehnanie negatívnych dojmov si idem radšej okamžite pustiť Tangled a rozplývať sa nad disneyovskou nebeskou romantikou... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Přece jen jsem čekal trošku promakanější a nápaditější scénář než jsme ve filmu mohli vidět. Animace je opravdu dechberoucí. Momentálně pro mě osobně nejvymakanější animák. Grafické detaily jsou neuvěřitelné, ale to je bohužel vše. Příběh je až moc jednoduchý a i přesto, že snímek má 90 minut tak se mi v některých pasážích zbytečně natahoval. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Úžasná pecka, u které budou fanoučci sci-fi vrnět blahem a ostatní se budou hodně bavit. Animace je parádní, akce je skvělá,ale hlavně je to až po okraj naplněný hláškama a odkazama na jiný filmy. Oproti Pixaru to možná je pořád trochu jednodušší, ale bavil jsem opravdu maximálně. Nehorázně rychle mi to uteklo a až na nějakou pětiminutovou vysvětlovací pasáž jsem se vůbec nenudil a měl pořád na tváři široký úsměv. Možná jenom škoda, že jsem nevychytal originální znění, protože slyšet Hughe Laurieho jako šíleného vědce by bylo ultimátní. Dabing ale i přesto fajn a Bob musí vládnout asi v každém jazyce. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Jo, je to další Dreamworksovský typ filmu, který se snaží být strašně vtipný, přičemž na všechno ostatní zapomíná (proto mám Pixar mnohem radši). Přesto originální pojetí jako parodie a pocta scifi a hororum let minulých mu hodně skore. Ten začátek byl perfektní, vesmír scifi/horor hudba, pak, no nebudu vyzrazovat. Galaxhar a jeho celá scéna s susan je skvělá (takhle ma jinak vypadat pohádkový zaporak, ne neco tak strasneho a nudneho, co si ani nezaslouží říkat človek a už vubec ne herec, jako bylo v Noc muzeu 2, ano ten radoby faraon) A pak vrchol všeho, prezident a jeho Crazy Frog (nebo co to bylo) U toho sem se začal řehtat a trvalo hodne dlouho než sem ten nával podarilo zastavit. Další monstra byla taky dobrá, ale nebyla tak vtipná (ano myslim na tebe Bobe), jak sem ocekaval. Suma sumarum pekne 4 hvezdy. A příste at je to jeste vtipnejsi a mozna dam konecne 5 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání, popravdě animáky Pixaru mají laťku položenou úplně někde jinde. Trošku se začínám obávat jestli nám nezačal boom v podobě dětsko dospělých animáků. O ději filmu jsem úpřímně dopředu vůbec nepátral. Začátek mě nechával naprosto klidným. Sám jsem si kladl otázku jakou originalitu lze vlastně ještě stvořit. Příběh je poskládaný trošku z Mars Útočí!, Akta X bych ani neřekl, nějaké ty superhrdinské motivy typu Fantastická 4, kde každý umí něco. Komu unikne tenhle film o moc nepříjde, ale koukat se na to samozřejmě dá. PS: Podruhé jsou Monsters vs. Aliens určitě o dost lepší. Bavil jsem se. 75% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 175 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Na obřího robota pálí stíhačky typu F-14 Tomcat a helikoptéry AH-64 Apache. (HellFire)

Reklama

Reklama