foto

Seth Rogen

  • nar. 15.4.1982 (35 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Seth Rogen začal svoju kariéru komika už ako 13-ročný v rodnom meste, kde spieval po nočných baroch. Keď v šestnástich rokoch vyhral amatérsku komickú súťaž, všimol si ho americký scenárista Judd Apatow a pozval ho do Hollywoodu. Tu pokračoval v kariére kabaretného komika a Apatow ho obsadzoval do hlavných úloh študentov v jeho filmoch. Dostal tiež možnosť zahrať si ako hosť v televíznych seriáloch Dawson's Creek a American Dad!.

Seth Rogen v roku 2007 viedol výrobu filmu Judda Apatowa ZBOUCHNUTÁ, ktorý zarobil slušný balík peňazí. V tom istom roku dokončil produkciu akčnej komédie PINEAPPLE EXPRESS. Pre producenta Judda Appatowa ju napísal spoločne so svojím kolegom Evanom Goldbergom. Tiež pracovali na druhej sérii komediálnej talk-show Sachu Barona Cohena Da Ali G Show, za ktorú boli nominovaný na cenu Emmy.

richard "PanFilmov" petrigac

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Something
2019 The Lion King
2018 B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
Zeroville
2017 The Disaster Artist
2016 Buchty a klobásy
Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
Kung Fu Panda 3
Sousedi 2
2015 Byla to divoká noc
Steve Jobs
2014 Interview
Seth Rogen's Hilarity for Charity (TV film)
Sousedi
The Sound and the Fury
Žhavá láska III.
22 Jump Street
2013 Apokalypsa v Hollywoodu
2012 First Look: Ultimate Teaser Trailer
Neváhej a zavolej…
Shrek's Thrilling Tales
Výlet s mámou
2011 Fight For Your Right Revisited
Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
Kung Fu Panda 2
Night of the Living Carrots
Paul
Take This Waltz
Zelený sršeň
50/50
2010 Kung Fu Panda slaví svátky (TV film)
2009 B.O.B.'s Big Break
Fanoušci
Komici
Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (TV film)
Monstra vs. Vetřelci
Paper Heart
Zevlovat a prudit
2008 Bratři z donucení
Horton
Kronika rodu Spiderwicků
Kung Fu Panda
This Is Not Sex
Travička zelená
Zack a Miri točí porno
2007 Jay and Seth Versus the Apocalypse
Shrek Třetí
Superbad
Zbouchnutá
2006 My dva a křen
2005 Early Bird (TV film)
40 let panic
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2001 Donnie Darko
North Hollywood (TV film)

TV seriály

2017 Friends from College (TV seriál)
Second Wedding (E06)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Piráti ze Springfieldu (S25E09)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Žhavá láska (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
SuperHomer (S21E01)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Dokumentární

2015 Being Canadian
2011 Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
With Great Power: The Stan Lee Story
2004 'Donnie Darko': Production Diary

TV pořady

2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
Hot Ones (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Dave Skylark's Very Special VMA Special (TV pořad)
John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2013 ArScheerio Paul Show, The (TV pořad)
CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Stand Up to Cancer (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
2011 GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Postavte se rakovině (TV pořad)
2009 Oscar's Red Carpet 2009 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
81. Annual Academy Awards (TV pořad)
2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
80. Annual Academy Awards (TV pořad)
2007 MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2006 2006 MTV Movie Awards (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
2003 Hollywoodská setkání (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Bound 3 (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Buchty a klobásy
Sousedi 2
2014 Interview
2013 Apokalypsa v Hollywoodu
Making a Scene
2012 Sousedská hlídka
2011 Zelený sršeň
2008 Travička zelená
Tvrďák Taylor
2007 Jay and Seth Versus the Apocalypse
Superbad

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
On Your Knees (S02E12)
Viktor (S02E04)
další epizody (4)
2016 Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
Finish the Song (S01E09)
El Valero (S01E08)
další epizody (10)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
SuperHomer (S21E01)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Disaster Artist
2016 Buchty a klobásy
Sousedi 2
2015 Byla to divoká noc
2011 50/50

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Pig (S02E07)
Sokosha (S02E06)
Dallas (S02E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Interview
2013 Apokalypsa v Hollywoodu

TV seriály

2017 Future Man (TV seriál)
Pilot (E01)
Preacher (TV seriál)
Mumbai Sky Tower (S02E02)
On the Road (S02E01)
2016 Preacher (TV seriál)
See (S01E02)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(726)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace