foto

Seth Rogen

  • nar. 15.4.1982 (38 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Seth Rogen začal svoju kariéru komika už ako 13-ročný v rodnom meste, kde spieval po nočných baroch. Keď v šestnástich rokoch vyhral amatérsku komickú súťaž, všimol si ho americký scenárista Judd Apatow a pozval ho do Hollywoodu. Tu pokračoval v kariére kabaretného komika a Apatow ho obsadzoval do hlavných úloh študentov v jeho filmoch. Dostal tiež možnosť zahrať si ako hosť v televíznych seriáloch Dawson's Creek a American Dad!.

Seth Rogen v roku 2007 viedol výrobu filmu Judda Apatowa ZBOUCHNUTÁ, ktorý zarobil slušný balík peňazí. V tom istom roku dokončil produkciu akčnej komédie PINEAPPLE EXPRESS. Pre producenta Judda Appatowa ju napísal spoločne so svojím kolegom Evanom Goldbergom. Tiež pracovali na druhej sérii komediálnej talk-show Sachu Barona Cohena Da Ali G Show, za ktorú boli nominovaný na cenu Emmy.

PanFilmov

Herecká filmografie

Filmy

2022 B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
2021 The Something
2020 An American Pickle
2019 Lví král
Srážka s láskou
Zeroville
2018 Arizona
Like Father
2017 The Disaster Artist: Úžasný propadák
2016 Buchty a klobásy
Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
Sousedi 2
2015 Byla to divoká noc
Steve Jobs
2014 22 Jump Street
Interview
Seth Rogen's Hilarity for Charity (TV film)
Sousedi
The Sound and the Fury
Žhavá láska III.
2013 Apokalypsa v Hollywoodu
2012 First Look: Ultimate Teaser Trailer
Neváhej a zavolej…
Shrek's Thrilling Tales
Výlet s mámou
2011 50/50
Fight For Your Right Revisited
Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
Night of the Living Carrots
Paul
Take This Waltz
Zelený sršeň
2010 Kung Fu Panda slaví svátky (TV film)
2009 B.O.B.'s Big Break
Fanoušci
Komici
Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (TV film)
Monstra vs. Vetřelci
Paper Heart
Zevlovat a prudit
2008 Bratři z donucení
Horton
Kronika rodu Spiderwicků
Kung Fu Panda
This Is Not Sex
Travička zelená
Zack a Miri točí porno
2007 Jay and Seth Versus the Apocalypse
Shrek Třetí
Superbad
Zbouchnutá
2006 My dva a křen
2005 40 let panic
Early Bird (TV film)
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2001 Donnie Darko
North Hollywood (TV film)

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
The Innocents (S01E06)
The Twilight Zone (TV seriál)
Blurryman (S01E10)
The Wunderkind (S01E05)
Future Man (TV seriál)
Ultra-Max (S02E13)
2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
2017 Přátelé z výšky (TV seriál)
Second Wedding (S01E06)
2015 Broad City (TV seriál)
In Heat (S02E01)
Liga snů (TV seriál)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
2014 Liga snů (TV seriál)
When Rafi Met Randy (S06E04)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Saves the Show (S02E04)
Valerie Is Brought to Her Knees (S02E03)
Simpsonovi (TV seriál)
Piráti ze Springfieldu (S25E09)
2013 Kroll Show (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
The One That Got Away (S01E16)
Liga snů (TV seriál)
Rafi and Dirty Randy (S05E04)
The Bachelor Draft (S05E01)
Arrested Development (TV seriál)
It Gets Better (S04E13)
The B. Team (S04E04)
Borderline Personalities (S04E02)
další epizody (4)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
12.12.12 (S04E11)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 21 (S03E08)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Lockout (S03E01)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Lois na Foxu (S07E10)
Gay do každé rodiny (S07E08)
Simpsonovi (TV seriál)
SuperHomer (S21E01)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Camp Refoogee (S03E01)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
Rock Bottom (S06E13)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Menší problémy (E17)
Líbání a bubnování (E16)
další epizody (10)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Hráči a naháči (E06)
Koledníci a výtržníci (E03)
Alko a nealko (E02)
další epizody (4)
1987 Nardwuar the Human Serviette (TV seriál)

Dokumentární

2019 Snídaně, oběd a večeře (TV seriál)
Vancouver se Sethem Rogenem (E01)
Šéfkuchaři v akci (TV seriál)
Seth Rogen (E09)
2018 Freaks and Geeks: The Documentary (TV film)
2017 Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen (koncert)
2016 F for Franco
2015 Being Canadian
2011 Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
With Great Power: The Stan Lee Story
2004 'Donnie Darko': Production Diary

Hudební videoklipy

2013 Bound 3 (hudební videoklip)
2011 Make Some Noise (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 Interview
2013 Apokalypsa v Hollywoodu

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
365 (S01E01)
2017 Future Man (TV seriál)
A Riphole in Time (S01E03)
Pilot (S01E01)
Preacher (TV seriál)
Mumbai Sky Tower (S02E02)
On the Road (S02E01)
2016 Preacher (TV seriál)
See (S01E02)
Pilot (S01E01)

TV pořady

2018 Hilarity for Charity (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 The Boys (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 The Boys (TV seriál)
You Found Me (S01E08)
The Self-Preservation Society (S01E07)
The Innocents (S01E06)
další epizody (8)
Preacher (TV seriál)
End of the World (S04E10)
Overture (S04E09)
Fear of the Lord (S04E08)
další epizody (10)
2018 Preacher (TV seriál)
The Light Above (S03E10)
Schwanzkopf (S03E09)
The Tom/Brady (S03E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2018 Hilarity for Charity (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2018 (TV pořad)
The 75th Golden Globe Awards (TV pořad)
2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
Hot Ones (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Dave Skylark's Very Special VMA Special (TV pořad)
John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The ArScheerio Paul Show (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Stand Up to Cancer (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Postavte se rakovině (TV pořad)
2009 Oscar's Red Carpet 2009 (TV pořad)
The 81st Annual Academy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
The 80th Annual Academy Awards (TV pořad)
2007 MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2006 2006 MTV Movie Awards (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
2003 Bořiči mýtů (TV pořad)
Hollywoodská setkání (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1979 SportsCenter (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(797)