Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lež nebo realita? Co všechno snese bulvár? Kdy jde o pouhé informace a kdy už ubližuje? Zkušenosti celebrit i novinářů... Tajemství bulváru – herci, zpěváci, celebrity hovoří o svém vztahu k bulváru, vypráví svoje zkušenosti s ním, odsuzují bulvární reportéry nebo je naopak hájí. Jejich výpovědi dokreslí bulvární fotograf (Vadim Kramer) a zástupce šéfredaktora bulvárního deníku AHA (David Zápal). Všem výpovědím dá určitou „nadstavbu“ odborník, v tomto případě například psycholog Petr Knotek a Ladislav Špaček. O svém vztahu promluví například Bára Basiková, Karel Gott, Vlaďka Erbová a další. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Přesně 99% hvězdiček typu superstar a podobně by bez něho nebylo tam kde je.... Špatná reklama je také reklama, hlavně že vám napíšou správně jméno :))) Zajímavé informace a i dobře podané... Docela by mě zajímalo důvod vzniku a financování toho dokumentu ;) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dám tomu 4 hvězdy z prostého důvodu. Konečně pár lidí řeklo, jak to doopravdy s bulvárem je. Nejsou špatní jenom bulvární novináři (a to se jich nezastávám), jak je to všeobecně známo. Bulvár tvoří hlavně taky čtenáři, kteří chtějí číst o skandálech, nehodách a dalších nepovedených akcích někoho jiného, no a samozřejmě taky samotné "celebrity", které poskytují různé informace (nejen o sobě, ale i o jiných - citace z pořadu "nebudu jmenovat, ale jsou to ty silikonový práskačky") jenom proto, aby se o nich psalo. Krásně to taky okomentoval Aleš Cibulka: "...já například vím den za dnem, co dělá Iveta Bartošová, kde byla na dovolené, s kým, že se tam opalovala nahoře bez, co měla k obědu, k večeři, jaké oblečení si koupila a s kým se bavila na večírku, vím o krizi v jejím manželství, ale přitom už jsem ji neslyšel asi 10 let zpívat!" Prostě ať si každej udělá svůj názor :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

NEvím jestli mám nějak zásadně ocenit lidi ze šoubyznysu, kteří si vlastně tak trochu stěžují na bulvár, díky kterému ale získávají hromadu kšeftů. ()

Reklama

Reklama