Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Tu je krásne vidieť že ak sa snaží Galifikanakis hrať človeka čo netrpí mentálnou retardáciou je to jednoducho nuda a stráca sa všetok jeho šarm. Priznám sa, že som sa pár krát zasmial ale to na film, ktorého podtitulom je "komédia" jednoducho nestačí. Na druhú stranu Gal Gadot je neuveriteľná samica a dokázala všetku pozornosť strhnúť na seba. Čo je pre mňa síce dobré ale pre film je to veľký mínus. Ak by som sa chcel pozerať na oblé tvary pustil by som si porno. Zrejme ma film nezastihol optimálne naladeného a tak sa mu pokúsim dať v budúcnosti ešte šancu. 31% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie ve které je zrzka Isla Fisher víc sexy než Gadotka. Příběh vůbec nicčím nepřekvapí, jak v podobných komediích je většinou vymazlený soundtrack, tak zde byl hodně podprůměrný. Studio 20th Century Fox se pokoušelo vytvořit úspěšnou komedii, na kterou by v případě úspěchu šlo navázat, ale film v kinech propadl. 2* ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Herecky náhodou docela dobrý. A to i přesto, že námětem tahle komedie nepřináší vůbec nic nového. Zach tu ale hraje toho svého klasického dobráka a ještě k tomu vaří ve sklepě domácí pivo. Pro to mám vždycky pochopení a tak mi jeho postava okamžitě přirostla k srdci. To jeho manželka, Isla Fisher, tu na čtyřicetiletou paní vypadá více než dobře a to nejen vzhledově, ale i herecky. No a Jonesovi v podobě Gal Gadot a Jona Hamma? Hrajou to, co potřebujou a vytváří tak dostatečné napětí celému filmu. Já byl spokojen. Příjemně jsem si odpočinul a to jsem od podobné komedie v daný moment přesně potřeboval. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky divny mix spionskej komedie, ktory bohuzial nie je prilis vtipny. Uvod v ktorom pôsobia novi susedia podozrivo je natiahnuty na celu polovicu filmu a ani ked uz sa naplno rozbehne spionska linia, tak to film nenakopne a nadalej to pokracuje v nezazivnom mode. Jedine co film na chvilu nakopne su dve slusne akcne sceny a obdivovatelia Gal Gadot si uziju jej dlhu scenu v spodnom pradle. Bohuzial sa ukazuje, ze nie je prilis dobrou hereckou a okrem vzhladu nema co ponuknut. Z postav ma zaujal Galifianakis, ktory znova potvrdzuje, ze v umiernenom mode je sympatak a najlepsi je kamaratsky vztah medzi nim a eleganom Jonom Hammom. Tato linia ako jedina funguje. Zbytok je strasna nuda. 4/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obvyklý scénář s civilisty, kteří se připletou k operacím tajných služeb, ale nic proti tomu. Režisér výborného Paula byl lákadlem a obsazení také nevypadalo vůbec zle, ačkoliv Galifianakisovi lůzři mi dokážou lézt krkem. Nicméně naděje vzaly celkem rychle za své. Jediné, co bylo pozitivní, bylo obsazení a to ve všech ohledech. Ale jinak se jedná o zbytečně natahovanou záležitost, která nenabízí vůbec nic pro zasmání. Mottolovi sice patří dík za to, že se snažil vyhnout lacinému trdlování, ale bohužel se mu nepodařilo ho nijak nahradit. A příliš nemá film co nabídnout ani co se akce týče, pokud nepočítám jednu spíše průměrnou sekvenci. I kdybych moc chtěl, tak víc jak 30% nevypotím. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Do filmu měl být obsazen i Jim Carrey, nakonec z toho ale sešlo. (ČSFD)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)

Reklama

Reklama