Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Zmizelá změnil veškerý můj přístup k filmům. Neustále jsem čekala, kdo s kým a proti komu je. Výsledné řešení mě překvapilo, ale zároveň mě strašně naštvalo, že porušili jeden z Knoxových zákonů, protože to prostě vůči divákovi nebylo fér. Líbilo se mi herecké obsazení, protože Anně a Blake to prostě spolu funguje. Vlog pro mamky, který vedla Anna Kedrick, mi mimochodem přišel zvráceně vtipný. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Největší devízou filmu je skvělá Blake Lively jako über-bitch, sympatická je i Anna Kendrick. Film si hraje s premisou filmu Zmizelá, ale příběhově mu zůstaly kalhoty stažené na půl žerdi. A ani to lehkonohé zakončení není to, co film celou dobu sliboval. Hezký film pro chvilku s alkoholickým nápojem s kamarádkou, nic víc. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film Pula Feiga se vším všudy. Kdyby to natočil někdo jiný, dost pravděpodobně by to pojal pouze jako thriller a vznikla by blbost, protože děj prostě není z nejsilnějších. Feig přihodil nadhled, humor a navedl Annu Kendrick, aby to zahrála, tak jak to zahrála. A díky ní si ten film budete pamatovat, protože je prostě mega naivně roztomilá, odhodlaná a nejde jí nepřát úspěch. Do toho to tam skvělě glosujou další rodiče. Vždycky jsem se gebil když tam byli. Blake Lively oproti tomu působí trochu mdle. Je fešná, ale tu světačku jsem jí moc nežral. Nebyla dostatečně výrazný protipól. Ke konci už to ztrácí dech, ale stejně jsem se pobavil a i ten soundtrack je boží. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Režisér Paul Feig jako by se nemohl rozhodnou jestli natočí kriminální komedii , vztahový thriller , hororové melodrama nebo to všechno smíchat. Ale mě se to líbilo a bylo zde i dost vtipných hlášek. Film přepíná mezi postupným rozplétáním záhadného Emiliina zmizení, mezi dějovými zvraty a zároveň se snaží bavit sarkastickými hláškami humorně charakterizovaných postav. Hezké je budování zvláštního napětí v přátelském vztahu hlavních hrdinek. Obě mají jiné povahy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé, zábavné a tak roztomilo pukancové... to všetko spolu dáva príjemne strávený čas pri filme, žiaden priestor na nudu. Príbeh bol dostatočne zaujímavý, aj keď uznávam, pár miest, pri ktorých mi nadvihlo obočie, by sa tu našlo. To však rád odpustím, pretože tieto nedostatky hravo a so šarmom sebe vlastným z veľkej časti prebila vynikajúca Anna Kendrick. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)

Reklama

Reklama