foto

Anna Kendrick

  • nar. 9.8.1985 (34 let)
    Portland, Maine, USA

Biografie

Anna Kendrick se narodila 9. srpna 1985 a herectví podlehla už v 10 letech. S rodiči se přestěhovala z Maine do New Yorku, aby zde mohla chodit na různé konkurzy. První roli dostala v roce 1998, to jí bylo 12 let. Hrála v muzikálu divadla Broadway v inscenaci HIGH SOCIETY. Za tuto roli získala Theatre World Award a byla nominována na dvě další. Na Broadwayi si zahrála i v dalších představeních.

V roce 2003 měla svůj filmový debut. Za film s názvem CAMP byla nominována na další zajímavá ocenění, na nejlepší herečku ve vedlejší roli a nejlepší filmový debut. V roce 2007 natočila další film, ROCKET SCIENCE. Opět byla nominována na několik cen. Ke konci roku 2007 získala roli Jessicy Stanley ve filmu STMÍVÁNÍ, který přišel do kin v roce 2008.

Na rok 2009 si připravila také několik filmů. Ve filmu THE MARC PEASE EXPERIENCE se objeví po boku Bena Stillera a ve filmu UP IN THE AIR po boku George Clooneyho.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2020 Trollové: Světové turné
2019 Noelle
The Day Shall Come
2018 Nebezpečná laskavost
2017 A Super Special Trolls Holiday (TV film)
Ladíme 3
Stůl číslo 19
2016 Get a Job
Hollarovi
Mike i Dave sháněj holku
Trollové
Zúčtování
2015 Hledači ohně
Ladíme 2
Pan Dokonalý
2014 Dort
Hlasy
Life After Beth
Posledních pět let
Čarovný les
Šťastné a veselé
2013 Kámoši až na dno lahve
Souboj s Antikristem
2012 Ben Folds Five: Do It Anyway
Jak porodit a nezbláznit se
Ladíme!
Norman a duchové
Patrola
Pravidla mlčení
2011 50/50
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
Twilight sága: Zatmění
2009 Elsewhere
Lítám v tom
Twilight sága: Nový měsíc
Zašlá sláva Marca Pease
2008 Stmívání
2007 Debatéři
2003 Letní tábor

TV seriály

2020 Dummy (TV seriál)
Plus Size Plus One (E10)
Paraben-Free Lube (E09)
Woman with Agency (E08)
další epizody (10)
Love Life (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Human Discoveries (TV seriál)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Domácí peklo (S10E23)
2009 Podstata strachu (TV seriál)
The Spirit Box (E11)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2001 The Ellen Show (TV seriál)

Dokumentární

2020 Ben Platt: Live from Radio City Music Hall (koncert)
2014 The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
2010 Guión busca estrella (TV film)
1999 My Favorite Broadway: The Leading Ladies (koncert)

Hudební videoklipy

2015 Jessie J - Flashlight (hudební videoklip)
2012 Anna Kendrick - Cups (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(983)