Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (233)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Stuber je parádní film, pokud se chcete bavit nadupanými hláškami a skvělým humorem. Jestli vám jde o příběh a o akci, asi není o co stát... Úvodní akční sekvence je až brutálně nepřehledná a jediné, co mě drželo při věci byla božská Karen (i když už měla i mnohem lepší chvilky). O to více mě naštvalo to, co jsem čekal už před filmem. To musí v každém druhém projektu dopadnout podobně?! Na druhou stranu je to jeden z filmů, na které se rád podívám znovu už jen kvůli tomu, jak funguje chemie mezi Bautistou a Nanjianim. Celkově tedy 70% (slabší 4 hvězdy), protože ty dialogy přebijí všudypřítomný průměr, který jinak trčí zpoza každého rohu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Stuber" bola nakoniec skutočne poriadne dobrá a vtipná jazda elektrickým Uberom. Na tomto som sa skutočne celkom dobre pobavil a vo všetkom kraľuje práve naša ústredná dvojica v podaní Kumaila Nanjianiho a Dava Bautisty. Myslím si, že sú úplne perfektní. Najlepšiu časť si podľa mňa užijú v Outside the Box obchode. Niekoľko skvelých hlášok a okrem toho parádna a vtipná bitka. Uznávam. Celkovo mám pocit, že akčné scénky sú tu dosť dobré a celkom efektné. Padouch filmu tiež nie je špatný, hoci mám pocit, že už sme túto postavu videli. A rovnako sme videli už v minulosti aj mnohé ostatné postavy. Nebudem vám prezrádzať kto všetko to je, aby som nedával spoilery, no sú tu určíté elementy, ktoré sú už trošku recyklované z iných filmov alebo seriálov. Napríklad aj "Daredevil". A keď to uvidíte, tak to poznáte sami. Ale na druhú stranu to nekazí dojem z filmu ako takého. Je to hlavne tým, že komédia funguje a naši hlavní hrdinovia pôsobia ako dobrí parťáci. Film vie byť trošku predvídateľný, no to mi nevadí. Sledovanie tohto filmu do zdarného konca skutočne stálo za to. Ak máte chuť na ľahšiu akčnú komédiu, tak toto je podľa mňa dobrá voľba. Čeknite si film a uvidíte sami. Hodnotenie: B ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Spolujízda z kategorie milé překvapení. Snímek, od kterého opravdu nic nečekáte (spíš naopak), ale když přijdou závěrečné titulky, přistihnete se s blaženým úsměvem. Pohodová akční komedie s fungující chemií mezi hlavními aktéry, tempem a ucházejícím humorem. Jak napsal klasik Enšpígl: „On mě ten film docela vypálil rybník“. Vypálenou vodohospodářskou stavbu mám i já. Šel jsem do toho s despektem, odcházel s dárečkem. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepovedený snímek, který mě nebavil a neoslovil ani v jednom ohledu. Každopádně těmi dvěma nejzásadnějšími problémy je jednak hloupá, tuctová a nezábavná zápletka, plná naivních klišé, trapných situací, absolutně nefunkčního humoru a nevýrazných postav, a jednak vážně mizerné obsazení. Když bych to měl pak rozebrat podrobněji, veškeré dění se odehrává až neuvěřitelně předvídatelným způsobem, bez jediného momentu překvapení, či nečekaného zvratu, nebo nějaké reakce jakékoliv postavy, filmu chybí jinak i spád a zajímavější prostředí, akce je málo a je nudná a neefektní, a i když mě tedy párkrát překvapila svou krvavostí, tak to ve výsledku nezachránilo stejně nic, vtipný tu pak není nikdo a nic, a čím více se o to jak tvůrci, tak herci snaží, tím to vyznívá zoufaleji a trapněji, no a za vyústění by se měli tvůrci stydět, něco tak teatrálního tu už dlouho nebylo, strašná ostuda. Dave Bautista pak podle mě přes veškerou snahu na utáhnutí takovéto hlavní role nemá ani charisma, ani talent, ani koule, Kumail Nanjiani jako ústřední komická postavička v mých očích naprosto selhala, ten chlápek fakt není ani trochu vtipný, Betty Gilpin je na přesdržku a u Iko Uwaise mi je jen strašně moc upřímně líto, že se vydal zrovna touto cestou, tedy dělat ze sebe v amerických břečkách otloukánka a tuctovýho mizernýho záporáčka, to mě zklamal. Stuber je tak zkrátka nudná, neefektní, naivní, tuctová a nevtipná podívaná, kde se nepovedlo prostě fakt asi nic. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Na Stubra jsem se těšil snad rok, protože na něj Iko AuWais neustále sdílel reklamy a trailery na svým instáči. Obr Bautista a martial-arts machina Iko byla fajn kombinace, všechno vypadalo cool, akční, vtipný, barevný. No a film samotnej pak nezklamal, bylo to úplně jak jsem očekával. Akce teda taková průměrný, ale koukal jsem, že Bautista fakt dobře hraje, má komediální talent, ten snědej KAMEL byl taky fajn, dobrý pohledy na život, na svět atd. Nenáročná, pěkná, fajn zábavná komedie na sobotní ráno. Naprostá spokojenost. Jo a bylo to docela i brutální. Třeba když tam střelí chlapa do hlavy pistolí, tak ta se mu odklopí jak konzerva s červenou barvou atd... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)

Reklama

Reklama