Reklama

Reklama

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (183)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená komedie o osmi hercích v čele s triem známého učitele-učitelky a Chantal z Fakjů pane učiteli. Český dabing šikovný, stopáž akorát 120minut, na které má film pořád co říct a rozhodně nenudí. Vtipy povedené, přesně se trefující do současných témat, tvůrci se nebojí jít po hlavě do kontroverzních témat homosexuality, podvodů a podobně a v určitých chvílích umí být citelný a ukazuje hodnotu přátelství. Na Německo slušný kousek, který mě doslova nadchnul, nabil pozitivní energií a bavil jsem se výborně. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Naprostí cizinci patří mezi mé konverzační favority. Němčouři to obšlehli neomaleně, bez vlastních invencí a nulové kreativity, na divadle se to pochopit dá, ve filmu bych čekala větší časový rozestup. Výsledek asi pobaví diváka neznalého italského majstrštyku, ale je to jen slabý vývar a morek je morek. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Jako největší plus filmu vidím obsazení. Herci opravdu hrajou. Zprvu je to takový neškodný, nevinný blbnutí. Ale po výměně už to začíná hrát na ostřejší notičku. A proč jenom tři. V poslední době se ve fimech začíná víc a víc prosazovat ta pokroucená představa, že bejt na stejný pohlaví je norma, a ne nemoc.60%. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Karoline Herfurth o tomto filmu na svých sociálních sítích postovala jako o život (ostatně jako o každém svém filmu), čímž ve mně vyvolala příjemná očekávání, protože ona je prostě výborná všude a každý film s ní je vždycky pecka. Což se potvrdilo i zde, hodně mi to sedlo, bavil jsem se u toho královsky, a možná se mi to líbilo dokonce víc než italský originál (a to jinak remaky nesnáším). Sice jsem nepochopil, proč jejího manžela musel hrát zase Elyas M'Barek (který ztvárnil jejího partnera i v trilogii Fakjů pane učiteli, kterou režíroval stejný režisér jako toto + objevuje se zde i Jella Haase, další herečka z Fakjů) - to jako odteď budou spolu už hrát navždy? Prostě nechápu. Každopádně film měl u domácího publika v Německu velký úspěch, kdy na něj do kin přišlo přes 5 milionů diváků, což je super a svědčí to o tom, že se prostě povedl. Dialogy zde sice jedou v pekelném tempu a člověk sotva stíhá číst titulky (dabovaná verze mě nezajímá) a celé to působí poněkud neživotně ateliérovým dojmem, ale jinak tomu osobně asi už nemám co vytknout a byl jsem z toho hodně nadšený. UPDATE 6.7.2021 - Po druhém zhlédnutí po roce jsem opět zjistil, že mě to hodně bavilo, i když už jsem hodně věcí znal dopředu. Karoline Herfurth je zde prostě vrcholně roztomilá a svůj komediální talent zde rozehrála naplno, a kupodivu se mi zde nově moc líbila i Jella Haase, která mě ve Fakjů trilogii moc nezaujala. Sice jsem si vědom, že si protiřečím, ale osobně se mi tenhle film skutečně líbí víc než italský originál, a současně ho považuji za zcela zbytečný, jako všechny remaky. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Původní italský film jsem neviděl, takže mohu v klidu hodnotit tento německý remake jako samostatný film. Snímek mi hodně připomínal francouzský film Blbec k večeři, protože ten se po většinu času též odehrával v jednom bytě. Toto komediální, romantické drama se však povedlo, sice jsem se až tolik nezasmál, ale je to pohodový film s dobrým nápadem a spoustou zvratů. Navíc zde hrají herci z Fakjů pane učiteli (Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jella Haase), což kvituji, protože v té trilogii byli super a je fajn je znovu vidět dohromady. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následují nepovedené scény z filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama