foto

Elyas M'Barek

  • nar. 29.5.1982 (35 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento mladý herec se narodil 29. května 1982 v Mnichově. Je rakousko-tuniského původu, ale téměř celý svůj život strávil v Německu.

Proslavil se spíše svými rolemi v seriálech. V roce 2006 mu byla udělena cena pro nejlepšího seriálového herce a to v seriálu TÜRKISCH FÜR ANFÄNGER. Ve stejném roce tento seriál vyhrál cenu v kategorii "Nejlepší seriál".

Za zmínku určitě stojí i jeho filmová obsazení. Mohli jsme ho vidět v mnoha filmech, mezi nejznámější patří WHOLETRAIN, NÁŠ VŮDCE a třeba ještě ZEITEN ÄNDERN DICH, kde si zahrál po boku slavného Bushida.

Mezi jeho koníčky patří lyžování, snowboarding, plavání a box.

Petr "Mr.Hudson" Jahn

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das Pubertier - Der Film
Fakjů pane učiteli 3
2016 Vítejte u Hartmannů
2015 Fakjů pane učiteli 2
Traumfrauen
2014 I muži mají své dny
Who am I - žádný systém není bezpečný
2013 Fakjů pane učiteli
Mortal Instruments: Město z kostí
Ranhojič
2012 Heiter bis wolkig
Offroad
Slavná pětka
Turecky snadno a rychle
2011 ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
Rottmann schlägt zurück (TV film)
Viking Vicky a poklad bohů 3D
What a Man
2010 Teufelskicker
Utajená láska (TV film)
Zeiten ändern Dich
2009 Kobra 11 - Milovaný nepřítel (TV film)
Kuře s ušima
Mužská srdce
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Náš vůdce
2006 Wholetrain
2003 Hlasy minulosti (TV film)
2002 Epsteinova noc
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
Nevěra za nevěru (TV film)
2001 Riekes Liebe (TV film)

TV seriály

2013 Bully macht Buddy (TV seriál)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
No konečně! Dítě s Markem (S03E07)
Auvajs! Pád z kariérního žebříčku (S03E06)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
další epizody (5)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
další epizody (8)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
2002 Verdammt verliebt (TV seriál)

Dokumentární

2011 Berlin - Tag & Nacht (TV seriál)

TV pořady

2013 CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace