Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

topi80 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava typu "celebrity šaškují před celebritami". Proč to tedy nefunguje? První vada je v tom, že se to znovu dělá v československém provedení. Je mi líto, ale my opravdu kromě Habery, Žbirky a Gombitové žádné slovenské zpěváky a herce neznáme. Koneckonců, vždyť neznám ani ty slovenské porotce. A Slováci na tom se znalostí "českých celebrit" nejsou dozajista o moc lépe. Vždyť já z těch českých jmen, co "porota" hádala, znal tak třetinu, a ze Slovenska absolutně vůbec nikoho. Takže máme pořad se "známými osobnostmi", přičemž z těch "známých osobností" jste téměř o nikom v životě neslyšeli, čímž veškeré tlachání kolem pozbývá na jakékoli atraktivitě. Takže rada tvůrcům. Když chcete dělat pořad s celebritami, tak nejprve nějaké celebrity sežeňte. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik peněz musí dostat lidi z tzv. "publika", aby se ponížili a šli jásat na natáčení takovéhle debility? Nebo snad Prima našla tolik lidí s IQ pod 50 a svezla je na jedno místo v jednom čase? Nebo snad objížděli blázince s nabídkou zájezdu zdarma do Prahy na natáčení? Jak moc psychicky nemocní musí být programový ředitel a ti, co mu pomohli tohle protlačit do vysílání? Jak moc přeplacení musí být účinkující? ... Když to shrnu: když se Bouček, Prachař a Bohdalová potkají v jednom "zábavném" pořadu, je to záruka trapných a vtip postrádajících "vtipů" (kterým se obvykle smějí nejvíc oni a placený komparz). V tomhle pořadu opět nezklamali. A zdatně jim v tom sekundovali "hosté" v jakýchsi maskách, kteří zřejmě dostali "honorář, který se neodmítá". Ubožáci. Nova kdysi v hrůznosti "zábavných pořadů" nastavila laťku opravdu vysoko, ale Prima ji hravě překonává a vyrábí a následně vysílá ještě větší sračky než by člověk dokázal vymyslet. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Markantný príklad úpadku slovenských televízií, projekt , ktorý nezachráni ani Hudák, akokoľvek vtipný sa snaží byť, ale toto je pod úroveň aj Prachařa, ktorému už z bývalky Hanychovej úplne preplo. Chudera Bohdalka podľa mňa už ani nevie, kde je a čo hovorí, no a Pyco Rausch zoberie všetko, len aby si potom mohol v rauši užiť so svojim priateľom na gréckej lodi. Videl som len časť, kde bola ako hosť Verešová a tá hlúposť, čo z nej sálala, to je na pohľadanie. Ona vyštudovala právo fakt len skúškami pod katedrou. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu veľmi zaujímavý nápad, na ktorý sa celkom dobre pozerá, no na druhú stranu námet zabitý a znepríjemnený celkovou lacinosťou a trápnymi rozhovormi. Obdivujem Pyca, že dokázal zo svojich úst vypúšťat také veľké sračky a pri tom zachovať kamennú tvár. Ďalší dôvod, prečo už telku (hlavne tuzemskú) sa už neoplatí pozerať. ()

pt93 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu zde nadávat na naše sousedy ze Slovenska. Vadí mi, že je tento pořad opět tradičně namíchaný, ale není to chyba Slováků, stejně jako ani naše. Je to chyba těch hovad z televize, která mají asi pocit, že je to IN, že to tak chceme, že bychom chtěli opět žít společně v jednom státě. Ne, nechceme. Nikdo z těchto dvou krásných států to nechce. Ale ono je to asi moderní. Československá Superstar, dokonce i ten Wipeout byl namíchanej. Nevadí, že všichni reprezentují svoji zemi, my to prostě jak největší retardi namícháme, ať se z toho český, či slovenský divák třeba posere. A pokud jde o pořad jako takový, škoda slov. Úroveň nulová a debilní zaplacemé publikum afektovaně ječí, i když by mělo držet tu smradlavou tlamu, protože moderátor zrovna mluví. Nééé budem ječet jak magoři, přestože moderátor se snaží světu něco sdělit. Za mě 0 bodů. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Dohromady se masky vyráběly kolem 2 měsíců. (SONY_)
  • O masky se během natáčení staralo 6 kostymérů z Maďarska. (SONY_)
  • Největší teplota byla naměřena v masce Ufona, kde dosahovala teplota 40 stupňů. (SONY_)

Reklama

Reklama