Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (132)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Dát ke konci roku, akční filmy kde hlavním hrdinou je žena, nebyl úplně špatný nápad. Tenhle film mně hrozně bavil, herci sou skvělý. hlavně Maggie Q si to tady těžce dává. Co mně však nejvíce zamrzelo, je to, že film má určitý potenciál být lepší a to hlavně po příběhové stránce, v polovině se rozjedou určité intriky, které vyzní do prázdna a to je fakt škoda. Akce je parádní, je jí dostatečně, je rychlá a taky dost brutální, v tomhle směru Batman předvedl úplně odzbrojující výkon. Co si mi na filmu také hodně líbilo, že nejen akce, ale právě i ten příběh a postavy, sou pojaty realisticky a celé je to zpracováno syrově a nekompromisně, v tomhle směru furt vzpomínám jak mně Campbell odrovnal filmem "Na hraně temnoty" a i z tohohle filmu citím, tu špinavost a krutost, takže opravdu skvělá práce. Kdyby se poladil ten příběh, tak by tomu nebylo co vytknout. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Herecká sestava mile překvapila. Robert Patrick jako hlava motorkářského gangu byl dokonalé překvapení. Děj filmu za to tolik neuchvátil (řekněme, že hodnocení 4 je spíš takové 3,5). Ze začátku nudné, ke konci debilní. Jako proč sexy 40ka dobrovolně trtká se 70ti letou fosílií nepochopím. Scénaristické zvěrstvo. Ani nevím proč vlastně dávám nadprůměr, když to takhle sumarizuju nahlas.  No nic. Co vše ale vynahrazuje je akce. Dokonale natočená a je jí relativně dost. To že se nešetří krví také pomáhá… ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nevyrazne skratkovite B-cko s typickym hlaskujucim Jacksonom a utlou zienkou ala brutalna Nikita. Q je i vo svojich 42och rokoch nadherna zena, v tom bielom oblecku a klobuciku, co nastupila do taxika....hmm. :) Posahany filozofujuci ochrankar je uz tiez jeden z charakterov, ktore zacinam povazovat za klise, a ktore tvorcovou pouzivaju, aby aj tuctove filmy urobili aspon trochu zaujimavymi. Ale Keaton ho aspon celkom dobre stvarnil. Inak cajicek. 48% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Akční vypalovačka jak ze staré školy. Vzpomněl jsem si na Campbellovo Casino Royle, mělo to hodně podobný wibe. Nicméně kdo mě překvapil nejvíce byl Michael Keaton, který se nikdy do akce extra nehrnul a tady celkem solidně držel krok s Maggie Q i s klasickými hláškami Samuela L. Jacksona. Žádný extra šlágr, ale pro fanoušky starosvětské akce bez cgi jako dělané. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Campbell už proste 30 rokov robí to isté, vie to, a mňa to stále baví. Pokiaľ má dobrý scenár, nekonvenčné dialógy, skvelý casting, tú chémiu medzi hercami už vie vybudovať. Z tohto by mohla v pohode vzniknúť aj hra, aj keď ... žmurk na Hitmana. Maggie aj Keaton asi pijú krv alebo čo, že stále vyzerajú zachovalo a vedia sa stále svižne pohybovať (za predpokladu, že to boli oni, no). Film je klasický inteligentný akčňák, kde sú vynechané nepodstatné momenty, kde sú fakt kvalitné bojové sekvencie, dialógy, ktoré bavia a hlavne, rozumná minutáž a zaujimavý feeling. Poctivá trojka, ale jednu dám za Keatona a mobil s nožom. 4 z 5 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama