Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

klerik 

všechny recenze uživatele

Presne toto som očakával. ALIAS sa mi páčila o dosť viac (myslím seriál, nie predstaviteľku, Meggie Q je skrátka kosť :-). Nová Nikita mi príde ako klasický akčný seriál z deväťdesiatych rokov. DOLLHOUSE bol síce podobne "štandardný", ale tam bolo čosi navyše, čo upútalo moju pozornosť, aby som si pozrel viac dielov... Radšek ako Nikitu si pozriem prostoduchého ale zábavnejšieho KURIÉRA... ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Poriadne akčný seriál mi v amerických TV už dlhšie chýbal, Nikita zaplnila miesto dostatočne! Síce ma to nechytilo hneď pri prvej epizóde, musel som tomu dať čas, no neskôr sa z toho stal skvelý adept na nenáročnú zábavu! Neskutočne sexi agentky v zastúpení Maggie Q a Lyndsy Fonseca v tuctovom, ale zábavnom špionážnom príbehu. 4* (najlepšia epizóda je 9. - Michael a Nikita v Uzbekistanu, najhoršia epizóda je 13. - NIkita a pokus o záchranu princa) Season 1 = 4* / Season 2 = 3,5* / Season 3 = 3* / Season 4 = 3* ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

SPOILER na jiný seriál!! Velmi zajímavý a kvalitní seriál. Výborný námět, scénář, kamera, hudba, herecké výkony, režie. Nejvíce se mi líbí akční scény, kterých je v každém díle hodně a všechny jsou perfektně natočené. Nikita neztrácí čas zbytečným povídáním a vrhá se rovnou do různých akcích, při kterých se jí úspěšně daří hatit plány Divize. Potěšilo mě, že roli Percyho dostal Xander Berkeley, který si v seriálu Mentalista zahrál sériového vraha Rudého Johna. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Kto čakal seriál v štýle Bessonovej Nikity a kritizoval, že sa výsledok nesie v úplne inom duchu, bol trochu naivný. Nová Nikita pritom pôvodnému filmu nemá prečo robiť hanbu, nakoľko sa ním inšpiruje minimálne a rovnakou mierou čerpá z predošlého seriálu. Výhoda je však v tom, že celú zápletku posúva od začiatku do odlišnej roviny. Dôvodov prečo sa jej zo všetkých strán dostalo prevažne pozitívnej odozvy je viac - výborný casting, dostatok akčných scén, napätia a zvratov. Dialógovo to miestami trochu drhne a niektoré dejové kľučky zaváňajú zjednodušovaním ale napriek tomu ide o na žánrové pomery inteligentnú záležitosť, ktorá diváka výrazne nepodceňuje. Aj keď ide vlastne len o adrenalínovú zábavu, kvalitnejší akčno-špionážny seriál tu nebol asi už od Aliasu a preto som ochotný trochu prižmúriť oči. Prvú televíznu verziu totiž predčí po všetkých stránkach. A keď mi po úplnom finale došlo, ako veľmi mi bude táto zostava chýbať, objektivita musela ustúpiť subjektívnym pocitom. ()

gauron666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se zas tak moc nepovedlo, i když? Starší nikita na tom o moc lépe nebyla, (nemyslím film ten je vcelku slušný). Jelikož, mám slabost pro Maggie Q, tak jsem to prubnul. A výsledek? Ostatní (křoví) herci, bída, čest výjímkám, někdy ty kulisy vypadaly jak z papíru a příběh? To už tu bylo snad tisíckrát, takže body za origanalitu také nic. Říkám nebýt Maggie (která je tady hubená jak lusk to ona je, ale skoro vždycky:) tak bych to stopnul po 2 dílech, ale furt si tak nějak říkám: tak co, vyděl jsem už větší blbosti né?:-). Dodatek: Takže dropnuto po pár dílech. Zjištení, že to vlastně ani není o Nikitě (tedy o Maggie), ale z větší části o nějaké přihlouplé pubertačce, která tam furt otravuje se svým příběhem, který mě teda vůbec nezajímá, jsem to odpískal, to nestojí za ztrátu času. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • V 13. epizóde 3. série, keď sú vedľa seba zviazané Nikita (Maggie Q) a Amanda (Melinda Clarke), je vidno, že Nikita je zviazaná naľavo od Amandy, no v ďalších záberoch, kde budova horí, sú zaviazané naopak, teda Nikita je zaviazaná od Amandy napravo. (challik)
  • Seriál si vypůjčil některé motivy a postavy z kanadského seriálu Brutální Nikita z 90. let. Tři hlavní postavy mají dokonce i stejné jméno. Jedná se o Nikitu, Michaela a Birkoffa. Postava Percyho se v kanadském seriálu jmenovala Šéf (ang. Operations), postava Amandy Madeline. Tajná vládní organizace se nejmenovala Divize, ale Sekce 1 (angl. Section 1). (Shaman::..)

Reklama

Reklama