Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

jane1106 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda - snad nikdy jsem se u televizní produkce tolik nenasmála. Asi není třeba říkat, že hlavní esencí zde není soutěživost ducha a překonávání sebe sama, nýbrž schopnost pobavit se na vlastní účet. A to se cení. Plus ta asijská nátura, která je tak jiná od té evropské, tomu celému dodává tu správnou šťávu. Jo a generál Lee, pro toho mám vážně slabost!;D ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Před X lety to někde dávaly, nevim teda už na jakym kanále. Každopádně sem to docela žral. Stovky japonců, který se pokoušely postoupit dál a dál. Byly tam vynikající disciplíny...vyrážení dveří, z nichž některý tam byly napevno, skákání po kamenech na vodě, z nichž některý se propadaly a další a další geniální disciplíny. Vždycky dál prošlo jenom pár co měli mrtě štěstí. Každopádně děsná prdel. ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

V době natáčení se jednalo o převratnou a novou podívanou, která neměla moc obdob, ale já se k ní dostala až teď na Prima Cool a už na mě ani zdaleka napůsobí tak, jak by asi působila, kdybych se k ní dostala dřív. Zkrátka davy ukřičených Japonců, co se marně snaží vyzrát nad překážkami, u kterých v mnoha případech závisí jejich překonání na pouhopouhém štěstí (nikoli zdatnosti nebo chytrosti soutěžících), nad nimiž vyčnívá jeden ještě více křičící chlapík v bílé uniformě. Ale jako kulisa pro vaření nebo odreagovačka po náročném dni to ujde. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mě osobně tahle soutěž teda neoslovila. Zmatek, ve kterém nejde ani tak o to sledovat vývoj a průchod jednotlivých soutěžících po disciplínách ale o to udělat z toho šou a hlavně "zábavu". Opravdu otrřesné soutěže a ještě k tomu ty otravné replaye ... Díky bohu alespoň za Ninja Faktor... podle mě 100:1 ()

InsulinBoy 

všechny recenze uživatele

Cítíte tu bolest? Ano, správně, to cítíte bolest účastníků této soutěže. Pokud vám jako Japonci v 80. letech už nebyl život milý nebo jste si jenom potřebovali pořádně namastit kapsu, tak jste se mohli přihlásit právě do této soutěže. Pokud vám nenaklepali řízky už v první disciplíně, tak vám v těch dalších udělali z páteře druhou Irohazaku. Asi každé české dítě narozené mezi lety 2000 - 2005 si tuto show užívalo plnými doušky, joo to jsme my Češi, cizí utrpení = nejlepší utrpení! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama