Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Tato veze také nebyla špatná, ale ačkoli se říká že ve dvou se některé věci lépe táhnou tak bohužel na moderování by v tomto případě stačil jen jeden. Ten druhý jenom říkal: Přesně tak. Za to byl placený?! A Amanda Beyer byla nenahraditelná. Všechny ostatní komentátorky na trati stály za starou bačkoru. Ale také jsem viděla určité díly několikrát. Pády, lidé a promyšlená trať, to bylo taktéž pozitivně nezapomenutelné. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

Reklama

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :) ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž, není o výkonech, vypovídá o tom i název, ano není člověk, který by odtamtud odešel nepotlučený. Soutežící určitě vybírají podle míry namyšlenosti a imbecility. Jinak si to nedokážu představit :D Překážky přesně postaveny aby nešly přejít a ovládají je zřejmě pánové, kteří se na to seshora dívají. Bomba do hlavy, salto vzad, třísknutí se do zad, pád do bláta. Skok na koule, přehyb dozadu, roznožka, pad do bláta, nasrání si do kalhot. Pokud vyleze z bláta, další pád do bláta, vyražení dechu. Na konci se vám začne smát moderátorka. Ještě posměvačno sarkastické narážky přiblbě se usmívajících komentátorů s elektronickou tužkou Martina Hostáka :D Zajímalo by mě jestli je někdo za toto žaloval :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama