Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Název Sobík a zařazení žánrů Drama/Životopisný- Nenapadá mě aktuálně nic méně atraktivnějšího než tohle. Dal jsem okamžitý PASS znělo to jak Father či Země Nomádů v seriálové verzi. NAH THANKS! Ale tohle teda kurevsky klame tělem. Ne ne ne tohle není žádný ukecaný Drama pro intelektuální sráče, tady okamžitě přidávám Tagy! Stalking Thriller, True Crime a přidavná jména jako- Pervérzní, Zvrácený, Neskutečný, Nátlakový, Sžírající, Depresivní,Náročný,Nepříjemný, Traumatický,Znepokojivý a Emocionálně psychologický MASAKR!!!! Hned to zní a vypadá zajímavěji no ne?? ! :D Celé je to dle skutečných událostí a je až neuvěřitelné jaké peklo si hlavní hrdina prožívá a že s tím vlastně nemůže pořádně nic dělat. Za život se potkává opravdu jen s divnými lidmi. Na jednu stranu je to chudák, na druhou stranu si za některé věci může sám. Vrcholem pro mne byl díl číslo 4- Experimentování s různými drogami a zneužívání chlapem TPČO! Finální proslov na Stagi o svém životě před všemi měl sílu i hloubku. Tohle prostě zažít nechceš. Velké překvapení roku, které přišlo tam, kde jsem jej rozhodně nečekal. Zvedám nakonec na plný kotel, protože tohle ve mně bude chvíli ještě rezonovat. 85% ()

BadassX 

všechny recenze uživatele

No jo no. A koho to zajímá? Protáhli mu prdlu,  neměl dost až poznal, že vlastně okay a bába stalking? No mohl to skončit hned, ale vlastní  frustrace a vnitřní rozháranost…. 😊 kecy je to kretén jako ona a jelikož se jedná o moderní téma mítů tentokrát muže a máme tu i byvalýmužteďžena atd atd atd., tak se to určitě natočí. - modern new age movies ()

Reklama

faraoon 

všechny recenze uživatele

Herecky vycizelovaná konstruktivní modelace Gaddova mužského neovladatelného slabošství, zbabělosti, hlouposti a smutné komické trapnosti v kombinaci s ženskou vychytralou touhou ovládat a vlastnit, zákeřným buzerantstvím a pokorně všeobjímajícím tranďákovstvím. Prostě  kombinace čtyř zcela extrémně vyhraněných, odlišných osob a  povah ve vzácném propletenci. No. První tři díly série jsem se koncem předchozí těšil na počátek následující. Jen čtvrtý, zdánlivě nepatřičný díl jsem s hlubokým odporem přeskotačil, ale připouštím, že měl v seriálu svojí váhu díky geniálně prokreslené Goodmanově postavě jež ve své zvrácené prohnilosti a  odporné samčí zvrhlosti dorazila už tak morálně rozežraného Sobíka na nejhlubší dno lidského charakteru. Skomírající závěr se svojí setrvačností tak tak dokulil do nevýrazného finále, ale již bez toužebně očekávaného jásotu. Škoda. Takže tak chatrné tři. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Považuju to za třeskutě originální počin, respektive za vysoce hodnotné umělecké dílo na téma psychiky, kterou má ve skutečnosti jen málokdo z nás plně pod kontrolou. Někdy děláme věci, které bychom, kdyby nám o tom někdo jen vyprávěl, nedokázali pochopit. A přece jsme to my, kdo potvrdí přátelství na facebooku člověku, o němž, ne že pouze tušíme, my to víme, my víme, že nám převrátí život vzhůru nohama. Většina audiovizuálních děl - odhadem takových 99,99% pojednává o lidech, kteří přesně vědí, co dělají, kam směřují, a tam i jdou. Sobík se od nich v tomhle ohledu odlišuje, protože Donny jedná často iracionálně. Ale někdo z masa a kostí snad ne?? Tak proč působí kino, který podchytí tenhle prachobyčejnej každodenní standard, tak neobyčejně..? ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Nepáčilo sa mi to, príliš dlhé a spravániu hlavnej postavy nerozumiem, proste snažím sa, ale nedá sa. Extrémne prehnané az neuveriteľné. Rozoberajú sa tam naozaj ťažké zivotné situácie do ktorých sa hlavná postava dostala - a že sa správal ako chuj a mohol tomu zabrániť (aspon z časti minimálne) je druhá vec….miestami ma to nudilo a dopozerala som to uz takmer nasilu. Slabé 2* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama