Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nenásilné laškování mezi Justinem a Milou je sympatické a autentické jako málokdy a je z toho cítit neskutečně pozitivní energie, kterou hlavní protagonisté vhodně opepřili nebývalou smečí peprných dialogů a bystrých lingvistických kliček. A dokud to úspěšně potlačuje všechny ty generické romance poslední dekády, tak je vše v pořádku. Bohužel v poslední třetině musí přijít zákonitě rozuzlení filmu a dostáváme se rázem o stupínek níž. Tedy do sekce kvalitní romantická komedie, která však nenabízí nic navíc, ani nijak neozvláštňuje jinak neustále se vyvíjející žánr. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po No Strings Attached je tu další romantická komedie stejného ražení. Jak často říkám - šablonovitá, tuctovitá, ale to u tohohle žánru není na škodu, pokud baví. Já mám sice rád i špetku originality, která tu chybí; zábava je to, řekněme, průměrná, takže vše zahraňuje hlavní herecké duo. Mila je pěnká se sexy nakřáplým hlasem, ale hlavně bezprostřední a plná energie, Justin má sice mizerné písničky, ale hraní mu jde. Je to takový milý film na sobotní odpoledne. # příběh 6 | hudba 6 | humor 5 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie s dvojicí, mezi kterými funguje nejen chemie, ale i jejich dobře vypointované dialogy. Mila Kunis je totálně k sežrání a to i s těmi jejími ďábelsky velkými bulvami. Hlavní vyhodou filmu je jeho nadhled nejen nad samotnými herci (Justin zpěvák), ale i nad NY a různými cameo rolemi. Co víc chtít? Zasmál jsem se a nenudil, což byl viditelně účel a jestli to celé má smysl? Jestli má cenu mít dobrého kamaráda s kým spíte? To nechme asi na osobní zkušenosti každého z nás... (ale jestli vedle mě bude Mila někdy ve spodním prádlem říkat, jak jí chybí sex, tak do toho nejdu... až na pátém rande, přeci;-)). ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake je (překvapivě) dobrý herec a Mila Kunis symbolicky odstrkuje Emmu Stone do více ambiciózních projektů. A film? Ten se dvě třetiny snaží diferencovat od hloupých a konvenčních romantik svěžími nápady a sympatickou ústřední dvojicí, aby v poslední třetině všechno dokonale popřel a za zvuků "Closing time open all the doors and let you out into the world..." od Semisonic sklouzl k tomu, čemu se tak snažil vyhnout. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kombinace překrásné Mily a sympatického Justina je neskutečně povedená. Občas (vlastně často) spolu vypadali opravdu kouzelně. A Justin Timberlake konečně ukázal, že hrát umí. Celý děj je poutavý a plný neokoukaných vtípků a situací. Nechyběla mu přirozenost a šmrnc. Nečekaně u mně také poráží Kutchera a Portman. Za tu roztomilost mám chuť přeceňovat, 4,5*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Natáčení choulostivých scén okomentovala Mila Kunis (Jamie) slovy: „Svléknout se před Justinem mi nedělalo potíže. Nemívám problémy se sebevědomím a se svým tělem jsem maximálně spokojená. Když se však na mě upíraly zraky všech členů štábu a pomyslela jsem si na to, že mě takhle uvidí celý svět, to až tak příjemné nebylo." (Sufferer)

Reklama

Reklama