foto

Will Gluck

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký filmový režisér, scenárista a producent. Gluck odštartoval svoju kariéru v televízii ako editor príbehu v sitcome NBC The Single Guy (1995 – 1997), scenárista pre The John Larroquette Show (NBC, 1993 – 1996) a neskôr ako producent niekoľkých krátko trvajúcich sitcomov. S animovanou komédiou Gary & Mike (UPN, 2001) vyhral Emmy.

Jeho prvým celovečerným režisérskym počinom sa stala komédia FIRED UP! (2009). Po nej prišli ďalšie komédie – EASY A (2010) s Emmou Stone v hlavnej úlohe, ktorá získala Critics Choice Award a IDE LEN O SEX (2011), kde hrajú Mila Kunis a Justin Timberlake.

Matúš "Sufferer" Franko

Režijní filmografie

Filmy

2018 Králíček Petr
2014 Annie
2011 Iceland (TV film)
Kamarád taky rád
2010 Panna nebo orel
2009 Loudilové

TV seriály

2013 Michael J. Fox Show, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Králíček Petr
2014 Annie
2011 Kamarád taky rád
2009 Loudilové

TV seriály

2013 Michael J. Fox Show, The (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
2003 Luis (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2001 Fighting Fitzgeralds, The (TV seriál)
Gary & Mike (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hamlet na kvadrát

TV seriály

1997 Perné dny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(23)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace