Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 10
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 10

Recenze (264)

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Miniseriál, který je pro fanoušky sci-fi téměř nezbytný. První díl mě zaujal postapokalyptickou vizí a přeživšími lidmi, bojujícími o právo žít. Jak jen to jde, snaží se čelit atakům mimozemšťanů a shánět zásoby potravin či vhodnou munici. S dalšími díly trochu kvalita upadla a seriál se tak stal průměrným. To vše díky tomu, že je zde více mluvení než samotné akce, což je pro takový žánr docela škoda.Závěr seriálu jsem však čekala napínavější, než skutečně byl. Konec zůstal otevřený… Hodnoceno *** po první sérii... 21.7.13 po zhlédnutí druhé série zvedám hodnocení na **** A důvod? Více akce, více mimozemšťanů a vůbec celkově to má větší koule. Tak to má být! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od tohoto seriálu dost. Od efektivního plakátu, přes zápletku po fakt, že se produkce ujal i samotný Steven Spielberg, jsem si nemohl myslet něco jiného. Je teda pravda, že hodnocení tady mě dost rozhodilo sandál, ale já tady na hodnocení nehledím a na seriál byl stejně dost zvědavej. O to větší šok mě čekal ve chvíli, kdy mě seriál hned prvním dílem vhodil do akce, která je takovou akcí neakcí a ukázal mi tamní svět, který je takovým světem nesvětem. Seriál jako takový nemá vůbec žádný základ. Po několika dílech mě postavy vůbec nezaujali, jednotlivé příběhy absolutně nezajímali a samotný svět strašně nudil. Kam se tohle hrabe na Jericho nebo Walking Dead, ze kterých si taky určitě něco vzal, ale jako celek mě ten seriál prostě strašně nudil. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Směs klišé a patetických momentů splácaná do 10 epizod seriálu o invazi mimozemšťanů. No aspoň jsem se něco dozvěděl o nových sportech, pedofilní emzáci byli celkem originální, postavy zase kolem mě projely jako v rychlíku. A cliffhanger relativně dobrý, snad i donutil, že bych se na tu další sérii i podíval. S2:Proč to pořád sleduju? seriozně mám pocit, že scénář napslai dva lidi. Jeden vymyslel perfektní zápletku a druhý tam přidal hromadu kýčovitých dialogů. No snad v cliffhnageru třetí řady nebudou další noví mimozemšťaniS4: Když to porovnám s ostatními sériemi, tak tato "nebyla tak zlá". S5: Tak toto už zase bylo opravdu zlé. Na to že šlo o finálovou sérii se tam asi 8 dílů nedělo absolutně nic, předposlední díl objevili superzbraň a finále samotné napsalo asi desetilété dítě. Jinak si nedokážu představit, co jsem to právě viděl. nejlepší epizoda: 1x08 - What Hides Beneath, 4x07 - Saturday Night Massacre ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Velmi slusne postavy, prostredie, emzaci i vobec. Minusom je tak trochu nuda. I ked to bolo len 10 epizod, akoby to nemalo dostatocne tempo a moj zaujem o problemy jednotlivych postav i celeho pozadia okupacie rychlo klesal. // Po S1 som videla len časť s2 a pilot s3 a nesledujem ďalej a klesám s hodnotením. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Kvůli Stevenovi Spielbergovi a motivu mimozemské okupace Země jsem byl hodně zvědavý, jak Falling Skies dopadne. I slušný poster mě dokázal navnadit, že by to mohl být sci-fi nářez roku. Ale tak nějak mi nešlo do hlavy, proč se to tu drží na hranici nějakých 60%. Po dokoukání všech deseti dílů jsem měl ale spíše rozporuplné pocity. Co se týče příběhu, tak ten byl na můj vkus slušný. Sice se tam pořád řešily nějaký pitomosti, ale pořád mě to nějakým způsobem dokázalo upoutat. K postavám jsem si dokázal vztah vytvořit, takže i zde seriál boduje. Co je ale horší (možná hrozné), je vizuální stránka. O efektech raději pomlčím, ale co mě setsakramentsky štvalo, bylo to, že jakoby tvůrci nenašli nějakou lepší a růzrorodější lokalitu. Vše se totiž s drtivé většiny odehrává na samých místech a tím to pak vypadá dost lacině. Jinak jsem si seriál užil, poslední dva tři díly byly nejlepší a konec? Nechte se překvapit, ale kdo zdá Spielberga, může tušit. Jsem hodně, ale hodně zvědavý na další řadu. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se ve městech Burnaby, Coquitlam, Hamilton, Oshawa v Kanadě. (willy1)
  • Původně byl seriál plánován jako minisérie, díky vysoké sledovanosti ale natáčení pokračovalo. (Amroth666)
  • Pilotní díl měl nejvyšší sledovanost mezi všemi kabelovými stanicemi pro rok 2011. Jeho premiéru si nenechalo ujít 5,9 miliónů diváků. (Amroth666)

Reklama

Reklama