foto

Moon Bloodgood

  • nar. 20.9.1975 (44 let)
    Anaheim, California, USA

Biografie

Korinna Moon Bloodgood je známou americkou modelkou a herečkou. Narodila se v Anaheimu v Kalifornii. Její rodiče se potkali, když její otec byl v Koreji. Většinu svého dětství strávila v Kalifornii a věnovala se atletice. Stala se také roztleskávačkou Los Angeles Lakers ve věku pouhých 17 let.

Díky tomu se také dostala k natáčení několika televizních epizod v JUST SHOOT ME! a KRIMINÁLKA LAS VEGAS. Nakonec začala dostávat malé role také ve filmech. V roce 2004 hrála malou roli v RANDE S CELEBRITOU a v roce 2005 v NĚCO JAKO LÁSKA. V roce 2006 jí byla nabídnuta role Katie v americkém filmu OSM STATEČNÝCH. Později toho roku hrála protějšek Taye Diggse v seriálu ZA ROZBŘESKU, který byl natočen jako částečná náhrada seriálu Ztraceni.

Stala se také hvězdou sci-fi dramatického seriálu JOURNEYMAN, který je něco mezi jejím předchozím seriálem Za rozbřesku a klasickým seriálem Quantum Leap. Moon udělala také velkou díru do světa modelingu. Byla na Maxim magazine's Hot 100 list každý rok od roku 2004. Od roku 2005 je zasnoubená s hercem Ericem Balfourem. Datum svatby ještě není známo.

Jakub "piserius" Knap

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Power of Few
2012 Sezení
2011 Conception
2010 Faster
Krásný chlapec
V ložnicích
2009 Moonlight Serenade
Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
Terminator Salvation
2008 Co se vlastně stalo
2007 Cesta bojovníka
2006 Osm statečných
2005 Něco jako láska
2004 Hollywood Division (TV film)
Rande s celebritou

TV seriály

2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Knock Down (S11E20)
Commitment Issues (S11E14)
High Society (S11E13)
2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Concours D'Elegance (S11E07)
Provenance (S11E05)
2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
One of Our Own (S03E11)
Change of Heart (S03E10)
další epizody (10)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Reborn (S05E10)
Reunion (S05E09)
Stalag 14th Virginia (S05E08)
další epizody (10)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Shoot the Moon (S04E12)
Space Oddity (S04E11)
Drawing Straws (S04E10)
další epizody (12)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Brazil (S03E10)
Strange Brew (S03E08)
At All Costs (S03E04)
další epizody (6)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
The Price of Greatness (S02E09)
Death March (S02E08)
další epizody (10)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
Mutiny (S01E09)
What Hides Beneath (S01E08)
další epizody (10)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2009 Terminator Salvation: Temný počátek (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Odvážný šéf (S03E04)
Bratři (S03E03)
Otázky a odpovědi (S03E02)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
The Hanged Man (E12)
Home by Another Way (E11)
další epizody (13)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He Walks Away? (E11)
další epizody (7)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
What If They're Stuck? (E05)
What If He Can Change the Day? (E04)
další epizody (6)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je v izolaci (S03E12)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nic není samozřejmé (S04E01)
2002 Fastlane (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce